53021

ABUS Elsykkellås SmartX 770A

230 mm, Bluetooth 3.0, inkludert feste

Varenr: 106301
2 599,-
3 stk nettbutikk
  • 0Intern
  • 3Nettbutikk
  • 1Sykkelpikene Bergen
  • 0Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
  • 0Sykkelpikene Oslo Frogner
  • 1Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
  • 1Sykkelpikene Stavanger
  • 0Sykkelpikene Trondheim
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseAndre kjøpte også Produktanmeldelse
Beskrivelse

Mobiltelefonen er din nøkkel.

Bruken av innovativ teknologi sammen med maksimal mekanisk styrke gjør dette til den sikreste låsen i sin klasse.

 

 

Sikkerhetsnivå 15

Sykkellåser med sikkerhetsnivå på mellom 10 - 15 er beregnet for bruk i områder med høy risiko eller som primær låsemulighet på dyre sykler uansett hvor de parkeres. Låsen bruker SmartX sylinder i kombinasjon med alarm. Metallet er ikke mulig å klippe over med boltesaks. Eneste mulighet for å få opp låsen er ved å bruke vinkelsliper. Noen mener at vinkelsliper er et bra sammenligningsgrunnlag for sikkerhet. Vi mener det blir helt feil. Vi sier ikke at tyver ikke bruker vinkelsliper, men vi mener at en vinkelsliper klarer å kutte over alt i løpet av kort tid uansett type lås og metall. Vi mener også at det er mer realistisk at tyven bruker et verktøy som ikke lager støy.

 

Bruk

Låsen kan brukes med iOS og Android mobiltelefoner. Mobiltelefonen blir din unike nøkkel. Låsen åpnes og alarmen deaktiveres i tilstedeværelse av mobiltelefonen.

Foruten alarmen er låsen i seg seg sikkerhetsklasse 15. I tillegg er det altså en 100 dB alarm som aktiveres ved bevegelse. Dersom låsen beveges (uansett retning) så aktiveres en advarsel med lavt volum. Dersom bevegelsene fortsetter så aktiveres en 100 dB alarm i 15 sekunder, som igjen aktiveres på nytt dersom bevegelsene fortsetter. 100 dB er omtrent like høyt som en røykvarsler.

 

Låsen bruker batteri som lades opp ved hjelp av USB.

 

ABUS har produsert lignende låser for motorsykler i mange år. Erfaringer fra dette er videreført til denne sykkellåsen. ABUS power cell teknologi gir det høyeste beskyttelsesnivå mot støt og forsøk på å bryte opp låsen.

 

Denne låsen er 23 cm lang. Det er langt nok til å komme rundt både sykkel og stolpe så lenge sykkelen kan stå nærme stolpen. Låsen veier ca 2,1 kg.

 

Andre kjøpte også
Produktanmeldelse
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.