53120 53120 53120 53120 53120

ABUS Sykkellås Bordo Big Plus 6000

120 cm, nøkkel, inkludert feste, foldelå

(3)
Varenr: 106312
1 131,-Kampanjepris
1 399,-Ordinær pris
5+ stk nettbutikk
  • 0Intern
  • 5+Nettbutikk
  • 4Sykkelpikene Bergen
  • 0Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
  • 2Sykkelpikene Oslo Frogner
  • 4Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
  • 4Sykkelpikene Stavanger
  • 4Sykkelpikene Trondheim
stk.
BeskrivelseAndre kjøpte ogsåAlternativer Produktanmeldelse
Beskrivelse

En fullverdig sykkellås

Vi sier ofte at fullverdige sykkellåser begynner på sikkerhetsnivå 10 (på en skala fra 1 til 15 hvor 15 er det høyeste). Denne låsen har nivå 10. Tilsvarende lås med kode har nivå 9 på grunn av at det er en kodelås. I en klassifisering er ikke kodelåser like sikre på grun av at det er kode.

 

 

Sikkerhetsnivå 10

Sykkellåser med sikkerhetsnivå på mellom 10 - 15 er beregnet for bruk i områder med høy risiko eller som primær låsemulighet på dyre sykler uansett hvor de parkeres. (Nivå 10 anbefales til sykler med middles verdi eller middels risikoutsatte områder). Låsen bruker XPlus sylinder som er så og si umulig å dirke opp. Metallet tar svært lang tid å klippe over med boltesaks. Og det er heller ikke mulig å vrenge av leddene. Låsen må låses opp eller ved å være en tålmodig tyv med god tid.

 

Bruk

En aktiv syklist vet at det alltid er et spørsmål om hvor låsen oppbevares når den ikke er i bruk. En lett lås kan legges i kurven eller i jakkelommen. Gode låser med høy veier naturligvis mer og er upraktiske å ha i ryggsekken. Denne låsen veier ca 1,4 kg. Hvordan den oppbevares er ivaretatt på en genial måte. Etuiet som følger med holder låsen fast og passer på alle sykler.

 

En foldelås er ofte enklere å håndtere når den er i bruk og når den ikke er i bruk. Denne låsen er 120 cm lang, noe som er langt nok til å komme rundt både sykkel og stolpe.

 

Andre kjøpte også
Alternativer
Produktanmeldelse
Gjennomsnittlig vurdering:
(3)

Karen Marie 24.10.2020 Jeg bruker denne låsen i kombinasjon med en rammelås på min elsykkel. Den er såpass lang at det er enkelt å låse sykkelen fast i ting, som sykkelstativer og lyktestolper. Den er også enkel å håndtere. Det går lett å feste den i beholderen når man sykler, den ser diskret ut, veier ikke spesielt mye og det er enkelt å låse sykkelen med den. Jeg synes særlig kjettinglåser kan være veldig tunge og vanskelige å manøvrere, men denne her synes jeg er enkel. Pluss for at man kan bestille ny nøkkel på nett hvis man mister nøkkelen.
 
Upassende?

Laila Hoelstad 09.06.2020 Topp sykkellås ! Sitter fastmontert på sykkelen når du sykler og er lang nok til å låse fast sykkelen til noe. Superbra !!!
 
Upassende?

Anna 08.06.2020 Det er noe mer tungvint å låse sykkelen med denne typen sykkellås enn med wirelås, men det er veldig pluss at låsen kan foldes sammen og festes på sykkelen. Anbefaler å ha såpass lengde på sykkellåsen.
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.