53129 53129 53129 53129 53129

ABUS Sykkellås Bordo 6100

90 cm, kode, inkludert feste, foldelås

Varenr: 106313
824,-Kampanjepris
1 099,-Ordinær pris
20+ stk nettbutikk
  • 0Intern
  • 20+Nettbutikk
  • 5+Sykkelpikene Bergen
  • 1Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
  • 0Sykkelpikene Oslo Frogner
  • 2Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
  • 3Sykkelpikene Stavanger
  • 4Sykkelpikene Trondheim
BeskrivelseAndre kjøpte også Produktanmeldelse
Beskrivelse

(Nesten en fullverdig sykkellås).

Vi sier ofte at fullverdige sykkellåser begynner på sikkerhetsnivå 10 (på en skala fra 1 til 15 hvor 15 er det høyeste). Denne låsen har nivå 9 på grunn av at det er en kodelås. Tilsvarende lås med nøkkel har nivå 10. I en klassifisering er ikke kodelåser like sikre på grun av at det er kode. Vi kan med andre ord si at stålet i seg selv er en tier og dersom koden holder tyven unna, så er låsen også en tier. Dette ER en god lås.

 

 

Sikkerhetsnivå 9

Låser med et sikkerhetsnivå mellom 5 - 9 er mest hensiktsmessig i områder med middels til lav risiko. Låsene blir også anbefalt som et sekundært alternativ i områder med høy risiko når de brukes sammen med en lås av høyere sikkerhetsklasse. Som sagt er dette en fullverdig sykkellås dersom du stoler på at tyven ikke knekker koden. Metallet tar svært lang tid å klippe over med boltesaks. Og det er heller ikke mulig å vrenge av leddene. Låsen må åpnes med kode eller ved å være en tålmodig tyv med god tid.

 

Bruk

En aktiv syklist vet at det alltid er et spørsmål om hvor låsen oppbevares når den ikke er i bruk. En lett lås kan legges i kurven eller i jakkelommen. Gode låser med høy veier naturligvis mer og er upraktiske å ha i ryggsekken. Denne låsen veier ca 1,2 kg. Hvordan den oppbevares er ivaretatt på en genial måte. Etuiet som følger med holder låsen fast og passer på alle sykler.

 

En foldelås er ofte enklere å håndtere når den er i bruk og når den ikke er i bruk. Denne låsen er 90cm lang, noe som er langt nok til å komme rundt både sykkel og stolpe så lenge sykkelen kan stå nærme stolpen.

 

Andre kjøpte også
Produktanmeldelse
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.