10%
51868 51868 51868

Basil Dobbel sykkelveske MIK Magnolia

Teal Blue, 35 liter

Varenr: 17786
1 304,-Kampanjepris
1 449,-Ordinær pris
1 stk nettbutikk
  • 0Intern
  • 1Nettbutikk
  • 1Sykkelpikene Bergen
  • 0Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
  • 0Sykkelpikene Oslo Frogner
  • 2Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
  • 1Sykkelpikene Stavanger
  • 1Sykkelpikene Trondheim
Beskrivelse Produktanmeldelse
Beskrivelse

Praktisk og pen samtidig .. det er sjeldent. Den nye serien Magnolia fra Basil syns vi er veldig pen, og den ER praktisk :-)

 

Værbestandig og romslig

Materialet er vannavstøtende. Legg merke til hvordan toppen foldes slik at vann ikke kommer inn fra siden. I tillegg brettes et annet lokk over for ekstra beskyttelse. Vesken rommer til sammen hele 35 liter og kan laste 10 kg / 5 kg i hver veske. På baksiden er det en plate som beskyttet mot slitasje.

 

Klassisk utforming

Vesken er stilren med et lokk som beskytter og skjuler spennene. Fargen er er med blomstermønster. Denne sykkelvesken har en ferdigmontert MIK-adapter som gjør at du enkelt kan klikke den av og på. Du må også ha feste art nr 70170 som du finner i nettbutikken.

 

Jobb eller handletur

Vesken passer godt for pendlere eller til å frakte varer fra butikken. Innvendig er det ett stort rom. Veskens utforming tar godt vare på innholdet. Reflekser på begge sider. 

 

Mål: 39 x 35 x 18 cm.

Volum: 35 liter (2 x 17,5).

 

MIK

Vesken er utstyrt med MIK-feste. Det vil si at den kan "klikkes" av og på i løpet av sekunder på alle bagasjebrett med MIK-system. I dag leveres mange sykler med MIK integrert i bagasjebrettet. Dersom du har sykkel uten, er det mulig å kjøpe MIK-adapter i tillegg. Søk etter varenummer 70170. Med MIK kan du bytte mellom veske, kurv og annet utstyr i løpet av sekunder. På denne måten blir sykkelen mer fleksibel ettersom behovet endrer seg i løpet av dagen din.

 

Vesken passer ikke på bagasjebrett uten MIK. Dersom bagasjebrettet ditt har MIK, kan du kjøpe vesken slik den er. Feste for å "klikke" den på følger med. Dersom du har bagasjebrett uten MIK, må du kjøpe adapter i tillegg. Søk etter varenummer 70170.

 

 

Produktanmeldelse
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.