Dette er en fortelling fra en blodfersk eier av en Electra Townie Commute Go! Sykkelpikene er gode på digital markedsføring, og det var slik jeg begynte å søke og sette meg inn i de ulike sykkeltypene. Jeg hadde tenkt på å investere i en el-sykkel en stund, men det var først i møte med syklene deres jeg fikk full tenning. Det skyltes både komfort, teknisk kvalitet men også design og utseende. Vi blir jo glade i det som ser fint ut :-) Personlig er jeg i hvert fall skrudd sammen slik at jeg bruker oftere det jeg liker. At det fungerer, er bekvemt og ser bra ut. Der traff sykkelen min meg på alle punkter!

 

Jeg er ordfører og i den rollen er jeg også en rollemodell. At jeg kan sykle til jobb og møter er et viktig signal både mht. folkehelse og miljø. Og det er nødvendig at jeg kan gjøre det uten å måtte dusje når jeg kommer fram. Jeg tenker derfor at jeg sender noen viktige signaler når jeg ankommer blid og frisk på jobben framover.

I en travel hverdag blir ofte utfordrende å få nok fisk luft og mosjon. Derfor tenker jeg også at jeg er snill mot meg sjøl når jeg kombinerer nytte med hygge.

 

Hatt min første sykkeldag i dag. Nå gleder jeg meg til turen hjem :-)

 

Mvh

Randi Eek Thorsen

Gran på Hadeland

 

Sykkelen er en Electra Commute Go

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.