48969 48969 48969 48969 48969

Electra Townie Go! 8D Elsykkel

2020 mod, Bosch, 8 gir, Aurora Metallic

(8)

 5 ÅR GARANTI FRA BOSCH

 LIVSTIDSGARANTI PÅ RAMME

 OVERLEGEN ERGONOMI OG KOMFORT

Varenr: 568480
23 990,-
Velg Variant her:
Velg Variant her:
Ikke på lager (30 dager forventet leveringstid)
 • 0Intern
 • 0Nettbutikk
 • 0Sykkelpikene Bergen
 • 0Sykkelpikene Oslo Bogstadveien
 • 0Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
 • 2Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
 • 2Sykkelpikene Stavanger
 • 0Sykkelpikene Trondheim
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTilbehør Produktanmeldelse
Beskrivelse

 

2020 modell.

Bestselger til lavere pris

Ønsker du å sykle uten begrensning? Bestselgeren Townie GO! har nå kommet i ny modell med lavere pris. Du behøver ikke lete mer dersom du ser etter en prisgunstig elsykkel med god motor og lang rekkevidde. Kort oppsummert er dette en elsykkel med Bosch Active Line motor, 400 Wh Bosch batteri, aluminiumsramme, 8 gir, skivebrems, patentert ramme for ergonomisk sittestilling, skjermer, støtte og integrert lys.

 

Townie Go 8D! kan sammenlignes med Townie Go 8i!. Største forskjell er at sistnevnte er en påkostet modell. Den har bagasjebrett og er utstyrt med bedre bremser og gir. Den har også en kraftigere motor av typen Bosch Active Line Plus. Motorene er kvalitetsmessig like bra, men Plus versjonen har mer kraft. Det er mulig å sammenligne modellene på denne siden: https://www.electrabike.no/sammenligning

 

Det fine med å velge en elsykkel fra Electra er at du blir fornøyd og vi blir fornøyd. Alle blir fornøyd.

 

Sykkelen som tar deg dit du vil

Townie GO! lever opp til sitt navn. Som navnet tilsier er det en spesielt god bysykkel. Men den er også godt egnet for grusveier og lange turer. Townie er en stor serie med lang historie hos sykkelprodusenten Electra. Modellen ble introdusert for mange år siden, med et formål om å gjøre bysykling praktisk og enkelt. På bilde ser det som en ganske liten sykkel. Det er den ikke. Det er vanlig størrelse, MEN med en unik ramme. Hjulene er 26" med ballongdekk som er helt fantastisk på humpete veier, grus, trikkeskinner og fortauskanter. 8 gir i kombinasjon med motoren fra Bosch tar deg dit du vil uten anstrengelse. Ønsker du å sykle hele året? ... just do it! Dette er helt enkelt en elsykkel hvor brukervennlighet er helt sentralt. Lite vedlikehold, pålitelig og enkel i bruk for alle.

 

Garanti

Sykkelpikene leverer sykkelen med smilegaranti :-) Bosch gir 5 år garanti på motor, elektrisk og batteri. Sykkelpikene gir 3 år gratis service (les mer...). Norges lover gir deg full reklamasjonsrett (når du kjøpes fra norsk butikk. For eksempel Sykkelpikene). Sykkelpikene er Norges største forhandler av Electra og kjøper utelukkende direkte fra produsent. Sykkelpikene sine ansatte er Bosch-sertifiserte. Det har seg slik at til og med sjåføren som kjører mellom våre butikker og leverer til våre kunder er Bosch-sertifisert. 

 

Riktig sittestilling

Rammens utforming er patentert. Det unike ved designet er dens oppreiste og ergonomisk riktige sittestilling. Når du sitter på en Townie GO! elsykkel kommer du nærme bakken samtidig som benene blir strekt godt ut. på denne måten kan du sette foten i bakken ved stans uten å gå av sete - en mulighet du vil elske fra første stund. Hva er vel viktigere for egen sikkerhet enn å se hva som skjer i travle gater? En oppreist sittestilling hjelper ikke bare mot belastning i rygg, nakke og skulde ... det gjør også at du får blikket frem og bedre oversikt.

 

 

Størrelse

Sykkelen kommer i en størrelse som passer så og si alle. Både styre og sete kan heves/senkes mye. Styre og sete kan også tiltes i begge retninger. Rammen er patentert - den er rett og slett ekstremt godt egnet til allsidig hverdagsbruk. Rammens utforming i kombinasjon med mye justeringsmulighet i både høyde og vinkel på sete og styre gjør den meget fleksibel. Sykkelpikene selger flere elsykler enn mange grossister. Vi har til nå kun en håndfull eksempler på voksne som ikke passer, eller føler at de ikke passer en elsykkel fra Electra. Sykkelen leveres kun i én størrelse. Electra eies av verdens største sykkelprodusenter (Trek). Det sier kanskje seg selv ... når verdens største produsent bestemmer seg for å levere modellen i kun én størrelse så er den laget for å passe så og si alle.

Når et par skal bruke samme sykkel velges det ofte en damesykkel. Vi liker egentlig ikke å kalle variantene for damesykkel og herresykkel. Det er likevel slik at damesykler er litt lavere og litt kortere mellom sete og styre.

 

Komfort

Dekkene er av typen "ballongdekk". Det vil si at de er bredere og rundere enn vanlige city-dekk. Årsaken til dette er at denne typen dekk gir en behagelig tur over humpete veier og fortauskanter. Rammens utforming reduserer betraktelig belastningen på skuldre, rygg og nakke sammenlignet med hybrid-sykler.

 

Motor og batteri fra Bosch

I dag er Bosch helt klart en av markedslederne innen elsykkelteknologi. Du er sikret det beste innen brukervennlighet, holdbarhet, restverdi og værbestandighet når du velger en elsykkel med system fra Bosch. Denne modellen er utstyrt med Active Line motor på kranken og 400 Wh rammemontert batteri. Det vil si at både motor og batteri er plassert på midten, som anbefalt i de fleste tester. Lading går fort. Et tomt batteri er klar til for nye eventyr etter få timer.

 • Motor: 250 Watt / maks 40 Nm / maks 250 % assistanse
 • Batteri: 400 Wh / 36 V / 11 Ah /
 • Motormodus: Off / Eco / Touring / Sport / Turbo
 • Teoretisk beregnet rekkevidde i Eco modus: 180 km maks. Beregningen er basert på Eco modus + 20 km/t gjennomsnittsfart + 85 kg vekt på fører + terreng med noe bakker + lite motvind + 20 grader celsius). 
 • Teoretisk beregnet rekkevidde i Turbo modus: 61 km maks. Beregningen er basert på Turbo modus + 20 km/t gjennomsnittsfart + 85 kg vekt på fører + terreng med noe bakker + lite motvind + 20 grader celsius).

 

På styret er det et lite display. Her har du full oversikt over blant annet hastighet, batterinivå, beregnet rekkevidde, klokkeslett og i hvilken motormodus du bruker. Funksjonene på displayet er intuitive og enkle i bruk. Det er også her du velger hvilken motormodus du ønsker å bruke. Som nevnt tidligere er det fem modus. Modusene gir ikke høyere hastighet. Det er kun et valg i ytelse av kraft og respons.  

 • Off: Sykkelen fungerer som en vanlig tråsykkel. Bare litt tyngre. Det går helt fint å sykle hjem selv om batteriet er tomt.
 • Eco: Brukes ofte i travle gater eller for å spare mest mulig strøm. Motoren gir minimalt med assistanse og har litt tregere respons i forhold til førerens bevegelser.
 • Touring: Brukes ofte i travle gater eller på lange strekninger. Motoren gir nok kraft til at det ikke blir nevneverdig motstand i motvind og slake bakker.
 • Sport: Et praktisk nivå mellom Touring og Turbo. Brukes gjerne dersom du trenger ekstra hjelp samtidig som du ønsker å spare strøm. Motoren gir mer kraft og er mer responsiv i forhold til førerens bevegelser.
 • Turbo: Motoren gir maksimal kraft og responderer raskt på førerens bevegelser. Brukes stort sett i bratte bakker eller andre situasjoner hvor du trenger maksimal assistanse.

For de aller fleste er det mer enn tilstrekkelig kraft i Active Line motoren. Selv om Bosch også lager kraftigere motorer er det ikke forskjell på kvalitet. Alle motorene er av like god kvalitet. Active Line er av mange rangert som den beste byelsykkel-motoren til elsykler som konkurrerer på pris. Motoren er meget stillegående og og veier kun 2,9 kg. Hvert sekund går det 1000 målinger mellom sensorene. Det sørger før en opplevelse av at motoren blir en forlengelse av benet ditt. Det er med andre ord ingen "rykk og napp" eller andre brå bevegelser fra motoren. Under viser vi ytelsen til motoren i ulike modus:

 • Off: Motoren er slått av og sykkelen brukes som vanlig tråsykkel.
 • Eco: 30 Nm dreiemoment. 40 % assistanse.
 • Touring: 35 Nm dreiemoment. 100 % assistanse.
 • Sport: 38 Nm dreiemoment. 170 % assistanse.
 • Turbo: 40 Nm dreiemoment. 250 % assistanse.

 

Sykle hele året

Både motor og batteri er laget for å fungere. Også om vinteren. Motor og batteri er 100 % vanntett. Sykkelen er laget i værbestandige materialer. Når det er sagt er det alltid viktig å ta godt vare på en sykkel. Bosch anbefaler å bruke trekk over batteriet når temperaturen synker under 10 grader. Det er et par viktige forhåndsregler å ta dersom du planlegger å sykle hele året.

 • Ta med batteriet inn når du ikke sykler.
 • Bruk egnet neopren trekk over batteriet når temperaturen synker under 10 grader.
 • Lad batteriet innendørs.
 • Oppbevar sykkelen under tak slik at den for anledning til å tørke.
 • Spyl av veisalt jevnlig. Ikke spyl med hard stråle. Bruk dusj-stråle.
 • Ta av display når du ikke sykler.
 • Vurder om sykkelen bør stå innendørs ved veldig lave temperaturer.

 

Teknisk

Sykkelen leveres helt komplett med skjermer over bakhjul, forhjul og kjede. Det er lys foran og bak som drives av batteriet til motoren. Mekanisk skivebrems fra Tektro sikrer god bremsekraft i alle situasjoner. Du vil dermed oppleve god bremsekapasitet i alle situasjoner. Også i bratte bakker. 8 gir er vanlig på en bysykkel. 8 gir sammen med motoren gjør den bratte bakken til en lek når du skal tilbake. Giret er av typen Shimano Tourney som er et klassisk utvendig girsystem. Støtte, styre, felg og alle andre deler er laget i værbestandig materiale. Det er ikke inkludert bagasjebrett og rammelås, men det er klargjort med skruefester for enkel montering. Festene til bagasjebrett og rammelås er universelle. Totalt sett består sykkelen utelukkende av kjente deler som enhver sykkelbutikk/sykkelverksted kjenner igjen.

 

Montering

Electra elsykler som leveres til Sykkelpikene ankommer 99 % ferdig montert. Det er verd å legge merke til siden enkelte utenlandske nettbutikker leverer samme sykkel i liten eske med MYE montering. Elsyklene våres monteres i Tyskland før de videresendes til Norge. Dersom du bestiller for hjemlevering så vil du med et minimum av praktisk erfaring klargjøre sykkelen på under 30 minutter. Vi bruker 10-15 minutter. Bestiller du for levering i butikk så vil du få den ferdig montert med mindre du ønsker noe annet.

 

Electra som sykkelprodusent

Electra er et amerikansk sykkelmerke, etablert for ca 20 år siden. Electra eies av amerikanske TREK, som er en av verdens største sykkelprodusenter. Electra er på mange måter TREK sitt "lifestyle" merke i et ellers stort sortiment med alt fra landeveissykler til mountain bike. Electra er spesielt kjent for sin personlige stil og komfortable sittestilling. Rammens utforming er så godt egnet for ergonomisk riktig sittestilling at den er patentert. Rammens utforming i kombinasjon med mye justeringsmulighet for høyde og vinkel på både sete og styre gjør at syklene passer så og si alle. Både lave og høye personer. Syklene er laget for å brukes. Rammen er av aluminium, lakken tåler å bli ripete og delene kommer fra kjente produsenter. Det er rett og slett helårssykler. Service og reparasjon kan utføres hos alle vanlige sykkelverksteder. Sykkelpikene er størst på Electra i Skandinavia. Vi kjøper alt fra offisiell leverandør i Tyskland. Vi har dermed tilgang til alt ved behov.

 

Spesifikasjoner

 • Farge: Aurora Metallic
 • Gir: 8 gir, Shimano Tourney
 • Gir skifter: Shimano Acera Rapid Fire Plus
 • Ramme: Aluminium, 6061-T6, Flat Foot Technology®
 • Bremse: Tektro mekanisk skivebrems
 • Felg: 26", aluminium
 • Lys: Spanninga LED foran og bak.
 • Dekk: 26" x 2,35" ballongdekk
 • Motor: Bosch Active Line, Gen 3, 250 Watt, 40Nm
 • Batteri: Bosch PowerPack 400 Wh
 • Display: Bosch Purion
 • Lader: Bosch, 2 Amp
 • Sadel: Stor og ergonomisk, støtdemper, elastomer
 • Setepinne: Aluminium, 27,2 x 350 mm
 • Styre: Aluminium, 25,4 mm Quill, 80 mm høydejustering
 • Støtte: Ja
 • Kabler: Trekt innvendig i rammen
 • Skjermer: Foran, bak og over kjede. Lakkert i samme farge som sykkel.
 • Rammelås: Nei, men det er klargjort med skruefeste.
 • Kjede: KMC X8.99 Nikkel legering

 

Tilbehør
Produktanmeldelse
Gjennomsnittlig vurdering:
(8)

Veronika 06.08.2020 Utrolig fin og behagelig sykkel, perfekt til og fra job i hverdagen!
 
Upassende?

Kristin H. 28.07.2020 Deilig sykkel med god sitte-komfort og lang rekkevidde.
 
Upassende?

Trude Myhre Hansen 03.07.2020 Alldeles nydelig å sykkel på. Jeg kaller den min ROLLS ROYCE. God sittekomfort og behagelig sittestilling. Lang rekkevidde på batteriet. Stillegående. Jeg bare elsker den. Anbefales.😀
 
Upassende?

Eli Johansen 28.06.2020 Flott sykkel. Lett å montere. Flott med video om montering. God sittekomfort. Lett å ta av batteri. Kan anbefales.
 
Upassende?

Marleen Johansen 18.04.2020 Denne sykkelen er for det første helt nydelig <3 Den er god å sitte på selv om du ikke er vant med å sykle. For de av oss som ikke har så god kondis er den en fantastisk hjelp til å komme opp de bratte bakkene og du kan sykle lange fine turer selv om du ikke er i skikkelig god form. Elsker denne!
 
Upassende?

Unni Bakke 06.08.2019 Prøvekjørte denne sykkel i Stavanger,da jeg var på ferie der og ble rett og slett så fornøyd.Tenkte ikke på annet resten av ferien??Så nå har jeg bestillt den og gleder meg sinnsykt til å få den hjem og cruise rundt??beste sykkel jeg har prøvd hittil.Utrolig god sittekomfort for rygg,god å sykle om motor ikke var på også.Man ser også at det er av god kvalitet.
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.