4%

Electra Loft Go! 8i Elsykkel

2019 mod, Bosch, 8 gir, Black

Varenr: 568509
24 990,-Kampanjepris
25 990,-Ordinær pris
Forventet ankomst: 23.04.2019
 • 0Nettbutikk
 • 0Sykkelpikene Bergen
 • 0Sykkelpikene Kristiansand
 • 0Sykkelpikene Oslo Bogstadveien
 • 0Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
 • 0Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
 • 0Sykkelpikene Stavanger
 • 0Sykkelpikene Trondheim
Beskrivelse Produktanmeldelse
Beskrivelse

2019 modell.

Loft Go! er en lett og elegant elsykkel med kraft og løsninger som dekker de fleste behov.

Den er ordentlig fin, og du er like fin når du kommer frem dit du skal. Du sitter nemlig oppreist på et behagelig sete og med ergonomisk riktig sittestilling. Electra sin patenterte ramme avlaster hofter, korsrygg og skuldre på en helt unik måte. Og ikke minst - du blir ikke svett, med mindre du selv ønsker å sykle med motoren avslått.

 

Det fine med å velge en elsykkel fra Electra er at du blir fornøyd og vi blir fornøyd. Alle blir fornøyd. Vi har laget en artikkel som sammenligner syklene. Les mer her ...

 

Kort oppsummert er dette en helårs elsykkel med Bosch Active Line Gen 3 motor og 400 Wh batteri. 8 interne gir av typen Shimano Nexus. Hydrauliske skivebremser fra Tektro. 5 motor-modus. Trilleassistanse. Fult utstyrt med ALT du trenger. 5 år garanti på elsykkel-systemet til Bosch. 3 år serviceavtale. Smilegaranti.

 

2019 modell

Dette er altså en 2019 modell. Utseende og bruk er i stor grad helt lik som 2018. Forskjellen på 2019 og 2018 er i hovedsak:

 • Ny versjon av Bosch sin Active Line motor. 2019 modellen har Bosch Active Line Gen 3. Den nyeste generasjonen har en rekke forbedringer. I det daglige er det du i hovedsak legge merke til at motoren er vesentlig mindre og har levere vekt uten at det går på bekostning av kraft. I tillegg lyden fra motoren redusert betraktelig.
 • Ny software gjør motoren mer effektiv og responsiv i bakker.
 • Elegant utseende (vinner av Red Dot Design Award for bra design). 
 • Byttet til Bosch sitt Purion display på styret.

 

Garanti

Sykkelpikene leverer sykkelen med smilegaranti :-) Bosch gir 5 år garanti elsykkel-systemet. Sykkelpikene gir 3 år gratis service (les mer...). Norges lover gir deg full reklamasjonsrett (når du kjøpes fra norsk butikk. For eksempel Sykkelpikene). Sykkelpikene er Norges største forhandler av Electra og kjøper utelukkende direkte fra produsent. Sykkelpikene sine ansatte er Bosch-sertifiserte.

 

Riktig sittestilling

Dette er en elsykkel til allsidig hverdagsbruk. Sittestillingen er oppreist slik at du får blikket fremover. Helt perfekt i travle gater. Sete er behagelig og styret er buet. Electra sin patenterte ramme er så godt egnet at den passer så og si alle. Rammen er utformet slik at føreren får strekt benet helt ut under sykling, samtidig som foten rekker ned til bakken ved stans. Dette gir føreren god kontroll, samtidig som sikkerhet og ergonomisk sittestilling ivaretas på best mulig måte. Electra kaller utformingen "Flat Foot Technology", og er altså patentert.

 

Passer alle

Rammen er patentert - den er rett og slett ekstremt godt egnet til allsidig hverdagsbruk. Rammens utforming i kombinasjon med mye justeringsmulighet i både høyde og vinkel på sete og styre gjør den meget fleksibel. Sykkelpikene selger flere elsykler enn mange grossister. Vi har til nå kun en håndfull eksempler på voksne som ikke passer, eller føler at de ikke passer en elsykkel fra Electra. Sykkelen leveres kun i én størrelse. Electra eies av verdens største sykkelprodusenter (Trek). Det sier kanskje seg selv ... når verdens største produsent bestemmer seg for å levere modellen i kun én størrelse så er den laget for å passe så og si alle. Når setet er på det laveste er det ca. 72 cm ned til pedalene. Samme mål på det høyeste er ca. 93 cm.

Når et par skal bruke samme sykkel velges det ofte en damesykkel. Vi liker egentlig ikke å kalle variantene for damesykkel og herresykkel. Det er likevel slik at damesykler er litt lavere og litt kortere mellom sete og styre. Loft GO er et bra valg for par, da den har et unisex-utseende.

 

Brukervennlighet slik du forventer

Totalt sett er dette en helårssykkel, laget for å brukes. Bosch er sammen med et par andre produsenter markedsledende på teknologi, rekkevidde, brukervennlighet og holdbarhet. Det er brukt ekstremt mye tid på å lage et system som fungerer bra i alle situasjoner. Sykkelen har trilleassistanse. Dobbel støtte sikrer sykkelen med god og stødig parkering.

 

Batteri og motor

Motor og batteri er levert fra Bosch - markedslederen på elsykkel-teknologi. Motoren heter Bosch Active Line Gen 3. Du kan være sikker på å gjøre et bra valg når du velger elsykkel med motor og batteri fra Bosch. Ingen er bedre enn Bosch, men det finnes noen som er like bra. Motoren er på kranken og batteriet på rammen. Displayet på styret gir full oversikt over klokkeslett, rekkevidde, batterinivå, hastighet, med mer. Det er også her du velger 5 ulike motor-modus: OFF, ECO, SPORT, TOURING og TURBO. Når motoren er slått av fungerer den som en vanlig sykkel. I turbo går den ikke fortere, derimot gir motoren mer kraft og er mer responsiv. Det er helt umulig å si noe om rekkevidde. Det er forskjellig hos alle. Det kommer an på vekt, terreng, lufttemperatur, motor-modus, osv ... Hvis vi skal driste oss til å si noe om rekkevidde så stoler vi på det leverandøren sier: Batteriet har en rekkevidde på 40 - 120 km, avhengig av terreng og modus. Du kan uansett være sikker på at Bosch sine systemer er blant dem med lengst rekkevidde. Loft GO er utstyrt med 400Wh batteri. Det er mulig å kjøpe ekstra batteri i tre størrelser: 300, 400 og 500 Wh. Det fine med Bosch er at alle sykler, uansett merke, bruker samme type batteri. Dimensjoner er helt like. Du kan dermed bruke batteriet til din venn dersom ditt er tomt. Lading går fort. Et tomt batteri er klar til for nye eventyr etter få timer.

 

Kraft og rekkevidde

Bosch er sammen med et par andre produsenter best på både kraft og rekkevidde. Det er dermed et bra valg med Bosch. Deretter må du vurdere hvilken størrelse du har behov for på motor og batteri. Det fine med denne sykkelen er at du sannsynligvis ikke behøver å vurdere noen verdens ting. For de aller fleste holder det med spesifikasjonene som leveres på Electra Loft Go! Både i forhold til kraft og rekkevidde. Dersom det er et ekstra behov for rekkevidde er det mulig å kjøpe ekstra batteri eller ekstra lader, slik at du har en hjemme og en på kontoret.

 

Montering

Elsykler som leveres fra Sykkelpikene ankommer i stor eske, 99 % ferdig montert. Det er verd å legge merke til siden enkelte utenlandske forhandlere leverer i liten ekse med MYE montering. Ved kjøp i butikk leveres sykkelen helt ferdig montert. Når du bestiller i nettbutikken må du ferdigstille resten selv. Men ikke vær urolig - dette er veldig enkelt. Det er kun store deler igjen. Slik som sete og pedaler. Alt teknisk er ferdig. Dersom du står helt stille så hjelper vi deg over telefon. Med et minimum av praktisk erfaring klargjøres sykkelen på under 30 minutter. Vi bruker 10-15 minutter.

 

Electra som sykkelmerke

Electra er amerikansk, og har eksistert i en mannsalder. Electra er blant de største sykkelmerkene i USA og eies av verdens største sykkelprodusent (Trek). Elsykler som leveres til Sykkelpikene monteres i Tyskland. Les mer on Electra på våre hjemmesider.

 

Vintersykling

Det er helt i orden å bruke sykkelen hele året. Det er et par forberedelser som er anbefalt å gjennomføre før minusgradene setter inn. Vi anbefaler å besøke et sykkelverksted og informere dem om å klargjøre sykkelen for vintersykling:

 1. Bytte til vinterdekk/piggdekk. Sykkelen bruker vanlige vinterdekk. Du kan kjøpe hos oss eller et hvilket som helst annet sted.
 2. Olje og smøre drivverk. Samt olje og smøre utover vinteren.
 3. Stramme muttere og skruer. Snøen er humpete - for at sykkelen skal beholdes intakt må skurer og muttere være strammet godt.
 4. Smøre girwiere. På samme måte som alle andre wiere som er trekt i en strømpe vil det også danne seg kondens her. Når kondensen fryser blir vannet til is og "låser" girwieren. Resultatet er ikke ødeleggende, men du kan ikke gire før wieren er varmet opp igjen. Et sykkelverksted presser fett inn i strømpen for å forhindre dette.  

I tillegg er det et par andre forhåndsregler:

 1. Batteriet lagres innendørs når det ikke er i bruk.
 2. Bruk trekk som beskytter batteriet. Slik som denne.
 3. Vær flink med vedlikehold og tilsyn.
 4. Veisalt spyles av med sprederstråle på hageslangen. Vær oppmerksom på at sykkelen må tørke før den settes ut i minusgrader igjen. Hvis ikke kan vannet fryse og verste tilfelle ødelegge sykkelen.
 5. Sykkelen bør stå under tak, ideelt sett i en garasje, men i det minste få lov til å tørke en gang i blant. 
 6. Batteriet på elsykkel er som alle andre batterier ikke spesielt glad i mange minusgrader. Det samme gjelder mobiltelefoner, bilbatterier og alle andre elsykler. Når det er skikkelig kaldt (for eksempel -10 grader), så er det kanskje lurt å vurdere å la sykkelen så. 

 

Vedlikehold

I bruksanvisningen står det veldig mye nyttig informasjon. Sett deg inn i denne og du vil få all informasjon du trenger. Loft GO er utstyrt med gir og bremsesystem som trenger spesielt lite vedlikehold. Girjustering er så enkelt at du gjør det helt fint selv. I utgangspunktet er vedlikehold likt på elsykkel og vanlig sykkel. Elsykkel har i tillegg batteri og motor, men her er det ingenting for deg å vedlikeholde :-) I forhold til motor og batteri er det eneste du må tenke på å ikke utsette sykkelen for veldig mange minusgrader. Vanlig vask og oljing/smøring utføres ved behov. Ikke bruk sterke kjemikalier ved vask. Spyl av med sprederstråle. Ikke spyl opp under motoren.  

 

Spesifikasjoner

Dekkene er 28" (700c x 2,0"). Hydrauliske skivebremser og bagasjebrett/frontbrett i matchende farger. Sykkelen leveres med alt du trenger: bagasjebrett, frontbrett, LED lys foran og bak, ABUS rammelås, lakkerte skjermer i samme farge som sykkelen, ringeklokke i samme farge som sykkelen, kabler og wiere som er trekt innvendig gjennom rammen. Nøkkelen brukes til både rammelås og låsen som sikrer batteriet. Delene og sykkelen er i sin helhet laget i værbestandig materiale. Rammen er av aluminium. Dekkene er laget av punkteringsfritt kevlar. 8 interne gir av typen Shimano Nexus gir sømløs giring uten at kjedet hopper opp og ned mellom tannhjulene. Både gir og bremser er godt beskyttet og trenger mindre vedlikehold.

 • Gir: 8 interne gir. Shimano Nexus med freewheel, 36H.
 • Motor: Bosch Active Line Gen 3. 250 Watt.
 • Batteri: Bosch 11Ah, 400wh, 36V.
 • Display: Bosch Purion.
 • Farge: Svart blank, ikke metalic. Brune dekk, holker og sete.
 • Ramme: Aluminium-alloy. 6061-T6, Flat Foot Technology.
 • Gaffel: Hi-Ten steel unicrown, rett/konisk.
 • Headset: 1 1/8" steel gjenget/semi-integrert.
 • Bremser: Tektro Hydraulic Disc Brakes, 36H.
 • Felg: Aluminium-alloy, 36H.
 • Spiler: 14G stainless, m/messing koblinger.
 • Nav: Aluminium-alloy.
 • Dekk: Schwalbe Fat Frank 700 X 2.0", dekk med punkteringsbeskyttelse - Kevlar Guard Casing, 67TPI.
 • Kranksett: Aluminium-alloy. Smidd FSA, 170 mm.
 • Pedaler: Aluminium-alloy. M/sklibeskyttelse og orange refleks.
 • Giring: Shimano Nexus (bytter gir med vrider på håndtaket).
 • Drev: Shimano, 20T.
 • Kjede: KMC X10e, 1/2' x 3/32".
 • Bremsehåndtak: Aluminium-alloy. 4-fingre. Justerbar.
 • Sadel: Ergonomisk med støtdempende elastomer.
 • Setepinne: Aluminium-alloy. Dobbel bolt, micro justerbar, 27.2mm X 350mm.
 • Styre: Aluminium-alloy. 6061-T6.
 • Stem: Aluminium-alloy. Smidd, 22.2mm, Quill.
 • Vekt: 20 kg

 

(Innhold kan ikke kopieres uten samtykke fra Sykkelpikene AS)

created with FormCrafts

Produktanmeldelse
Logg inn for å skrive anmeldelse...
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.