Nutcase

 

 

Nutcase er spesielt sikre hjelmer på grunn av sin utforming. De dekker mer av hodet og har et tykt skall som beskytter godt. ABS-ytterskall og EPS på innsiden gir svært god støtdemping ved uhell og kollisjon. Det er en selvfølge at hjelmene overholder de strengeste krav til sikkerhet. Hjelmene er godkjent i henhold til CE, EN-1078 og CPSC. Nutcasehjelmene til Sykkelpikene har noen klare fordeler: Brem som enkelt tas av og på, refleks både foran, bak og på stroppene, magnetfeste i stedet for klips på hakestroppen (som gjør at du ikke kniper i skinnet) med en behagelig pute for økt komfort. 11 luftehull gir god ventilasjon. Hjelmen kommer i størrelsene S, M og L. I tillegg til justeringshjulet i nakken tilpasses hjelmen med tre putesett som følger med (putesettene er av ulik tykkelse). Disse festes enkelt med borrelås på innsiden av hjelmen slik at den sitter godt, trygt og behagelig. Utvalget finner du også i våre butikker i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim og i Kristiansand. Du kan også kontakte oss for hjelp på telefon, epost og chat.

 

 

30%

Nutcase Sykkelhjelm Space Cats

Varenr: 106100
629,-Kampanjepris
899,-Ordinær pris
Velg Variant her:
5+ stk nettbutikk
 • 5+Nettbutikk
 • 2Sykkelpikene Bergen
 • 0Sykkelpikene Kristiansand
 • 2Sykkelpikene Oslo Bogstadveien
 • 3Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
 • 4Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
 • 2Sykkelpikene Stavanger
 • 3Sykkelpikene Trondheim
Beskrivelse
Beskrivelse

Populær hjelm i herlige farger og design! Dette er hjelmen du gleder deg til å bruke hver dag.

Nutcase er spesielt sikre hjelmer på grunn av sin utforming. De dekker mer av hodet og har et tykt skall som beskytter godt. ABS-ytterskall og EPS på innsiden gir svært god støtdemping ved uhell og kollisjon. Det er en selvfølge at hjelmene overholder de strengeste krav til sikkerhet. Hjelmene er godkjent i henhold til CE, EN-1078 og CPSC.

Nutcasehjelmene til Sykkelpikene har noen klare fordeler: Brem som enkelt tas av og på, refleks både foran, bak og på stroppene, magnetfeste i stedet for klips på hakestroppen (som gjør at du ikke kniper i skinnet) med en behagelig pute for økt komfort. 11 luftehull gir god ventilasjon.

Hjelmen kommer i størrelsene S, M og L. I tillegg til justeringshjulet i nakken tilpasses hjelmen med tre putesett som følger med (putesettene er av ulik tykkelse). Disse festes enkelt med borrelås på innsiden av hjelmen slik at den sitter godt, trygt og behagelig.

Denne hjelmen har matt overflate i sort. Delikat og fin for deg som liker det enkelt. Alle finner en Nutcasehjelm de liker!

 

Størrelsesguide

Mål omkretsen på ditt hode

Small

Medium

Large

52 - 56 cm

56 - 60 cm

60 - 64 cm

 

Vekt:

 • Størrelse: S - 430 g
 • Størrelse: M - 465 g
 • Størrelse: L - 500 g
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.