Sykkelpikene anbefaler

Vi har laget en liste med produkter vi anbefaler til ulike bruksområder. Produktene har konkrete egenskaper som gjør dem spesielt godt egnet. I listen har valgt i kun vise ett produkt, selv om det finnes flere produkter med tilsvarende egenskaper. Du vil sannsynligvis ikke angre på å kjøpe noen av disse produktene.

 

 

Kurv på bagasjebrett - vår mest praktiske

Kurven er spesielt egnet siden den har høye kanter og stropper som holder lasten på plass. Kurven er enkel å montere og er laget for å passe universelt.

Kurven heter Class, kanskje fordi den passer utmerket til å frakte alt du trenger til klassen, når du skal på trening eller sannsynligvis hva som helst ...

Kurv på bagasjebrett - vår mest allsidige

I samme serie finnes det også størrelse Small og Large. Det er størrelse Medium. Jeg bruker kurven på egen sykkel og mener denne størrelsen passer for det aller meste. Passe høye kanter og lang nok til to handleposer. I tillegg er det mulig å kjøpe formsydd regntrekk (varenummer 50455). Kurven er enkel å montere og laget for å passe universelt - også elsykler med batteri under bagasjebrettet.

Kurv på styret - vår mest allsidige

Kurven utmerker seg med universell utforming med mulighet for 4 ulike festesystemer.

Kurven kan festes på "klik-fix"- systemer. Den kan festes på stem med diameter fra 25 - 40 mm. I tillegg kan den festes på styrer med elsykkel-display. Når feste er på plass kan kurven "klikkes" av og på etter behov. Tåler ca 5 kg last. Vi er temmelig sikker på at vi finner et feste som passer din sykkel. Ring oss eventuelt for hjelp på telefon 992 23 489. Det er også mulig å kjøpe regnstrekk som er laget for å passe (varenummer 50455).

Pendler - veske spesielt egnet jobbpendling

Tysk kvalitet i særklasse. Innvendig er den delt opp i flere rom og lommer, både med og uten glidelås. Egen plass på pc eller nettbrett. Vesken er så vanntett det er mulig å få til på denne typen vesker. Vesken utmerker seg med gjennomgående god kvalitet og et festesystem som holder den stabil og tett inntil sykkelen. Samme veske finnes i grå og brun farge.

Jobb - vår peneste veske til under 600,-

Passe stor og veldig pen veske i klassisk utførelse. Når du kommer med denne er det ingen som blir overrasket - annet enn over hvor fin den er. Innvendig er det flere rom og lommer. Hektes på bagasjebrettet med kroker som passer på alle bagasjebrett.

Shopping - vår mest formfaste veske

Tysk kvalitet i alle ledd. Vesken er så vanntett det er mulig å en slik veske. Den er laget i gjennomgående god kvalitet og er formfast selv når den er tom. Innvendig er det stort sett ett stort rom. Magnetlåsen er smart og enkel i bruk. Skulderstroppen kan du ta av hvis du foretrekker å bære den i håndtaket. Dette et typisk produkt som du blir fort glad i. Nøkkelordene er: vanntett, formfast, skulderstropp, romslig, god kvalitet og passer alle sykler. 

Sykkelhjelm for folk flest

Hoder kommer i så mange fasonger. Det er helt umulig å lage en hjelm som passer alle. Det er forskjellig høyde, bredde og lengde på alle hoder - noen har til og med mye hår ... :-) For dem som ønsker å komme frem med frisyren i behold, så anbefaler vi en air-bag hjelm av typen Hövding 2.0 Complete. For alle andre har vi erfart at denne hjelmen fra amerikanske Electra passer bra. Den har avtagbar brem og har reflekterende lakk. Naturligvis tilfredsstilles alle krav til sikkerhet.

Sykkellås som faktisk låser fast sykkelen

Det finnes mange låser og mange er bedre enn denne. Vi mener dette er den beste låsen til allsidig bruk. Bedre låser koster ofte 2000 kr. Kodelåsen gjør at du slipper enda en nøkkel. Stålet er herdet og vanskeligere å klippe over enn ordinære låser av kjetting eller wire. Det følger med et rammefeste som enkelt festes på sykkelrammen. Inntil jeg fikk denne låsen var det alltid et problem med hvor jeg skulle legge låsen når jeg syklet. Bruk denne låsen, så har du gjort en god jobb med å låse sykkelen (men husk å lås sykkelrammen fast i en lyktestolpe eller lignende).

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.