9%

Yuba Boda Boda Black elsykkel

Midtail, Shimano Steps, lavt innsteg

Varenr: 106134
29 990,-Kampanjepris
32 990,-Ordinær pris
Velg Variant her:
Velg Variant her:
5+ stk nettbutikk
 • 5+Nettbutikk
 • 1Sykkelpikene Bergen
 • 0Sykkelpikene Kristiansand
 • 0Sykkelpikene Oslo Bogstadveien
 • 0Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
 • 5+Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
 • 2Sykkelpikene Stavanger
 • 2Sykkelpikene Trondheim
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTilbehør Produktanmeldelse
Beskrivelse

Tilbud på Boda Boda gjelder kun kjøp i nettbutikken.

Ønsker du å besøke en av våre butikker gir vi deg selvsagt tidenes pakketilbud!

 

Boda Boda

Navnets opprinnelse forteller alt. Boda Boda er en sykkel eller motorsykkeltaxi som brukes til person og varetransport i Øst-Afrika. Selv om sykkel og motorsykkeltaxi brukes ellers i Afrika og andre steder i verden, er termen Boda Boda spesifikk for Øst-Afrika. Yuba sin modell Boda Boda er spekket med løsninger og tekniske spesifikasjoner som gjør den overlegen når pris sammenlignes med konkurrenter. Yuba kaller den selv for "The Ultimate Urban People Mover".

 

Sykkelen er allsidig og tilpasningsdyktig for familier med ulike behov gjennom dagen. Du kan lese om erfaringene til andre kunder i bloggen vår. For eksempel tilbakemeldingen fra Shani Kidd: www.sykkelpikene.no/blogg/yuba-boda-boda-kjaerlighet-ved-foerste-blikk.art

 

 

Transport av barn og passasjerer.

Dette kan Yuba, og modellen Boda Boda er ingen unntak!

Det er plass til én voksen person eller to barn i hvert sitt barnesete. Bagasjebrettet har en godkjent lastevekt på hele 100 kg. Bagasjebrettet er langt og inneholder flere smarte funksjoner slik som Monkey Bar, Side Boards, The Ring, Hold On Bars, Soft Spot og Bamboo Deck - mer om dette under. Yuba vet hvordan det er å være småbarnsfamilie med ulike behov gjennom dagen. Smarte løsninger gjør sykkelen allsidig og tilpasningsdyktig etterhvert som behovet melder seg. Du tenker sikkert at en så solid sykkel med to barn blir alt for tung ... glem det. Sykkelen har 9 gir og er utstyrt med markedsledende motor og batteri fra Shimano Steps, som gir 50 Nm dreiemoment. Du velger mellom 3 motornivå + trilleassistanse.

 • Monkey Bar er en grind som monteres på bagasjebrettet. Den brukes for å beskytte din aller mest dyrebare last (barnet ditt). Grinden er laget med håndtak for barnet på innsiden og en beskyttende grind rundt hele bagasjebrettet. Monkey Baren kan tas av når den ikke er i bruk. Første gang den tas i bruk monteres det på et feste som blir stående permanent på sykkelen. Deretter "klikkes" grinden av og på fra disse festene i løpet av sekunder. Løsningen er enkel i bruk, den veier nesten ingenting og kan tas av og på med et "klikk" - helt fantastisk! 
 • Side Boards er en plate som monteres lengst ned på bagasjebrettet. Omtrent ved midten av hjulet. Platen er laget av bambus og brukes som fothvile for passasjeren. Dette gir en tryggere og mer behagelig tur for passasjeren.
 • The Ring er et feste eller et håndtak som monteres lengst frem på bagasjebrettet. Løsningen kan brukes til det du ønsker selv, enten det er å feste bagasje eller som håndtak til passasjeren.
 • Hold On Bars er et håndtak som ser ut som et sykkelstyre. Det gir passasjeren en intuitiv og stabil løsning for å holde seg fast. Hold On Bars festes på setepinnen til føreren. Vi ser at dette er den foretrukne løsningen blant barn og småbarnsforeldre.
 • Soft Spot er puter for passasjerer som ikke sitter i barnesete. Putene er robuste og myke. De kommer i to størrelser. Den minste passer sammen med et barnesete. Og den største dekker omtrent hele lengden til bagasjebrettet slik at to voksne barn kan sitte på samtidig.
 • Bamboo Deck er en plate som festes på toppen av bagasjebrettet. Platen har ingen andre funksjoner enn å gjøre bagasjebrettet flatt, slik at det blir mer komfortabelt å sitte og enklere å transportere gjenstander.

Yuba har egne sykkelvesker som passer utmerket og som kan kombineres med annet tilbehør.

 

Motor og batteri fra Shimano Steps

Det er et par produsenter som har tatt plassen som markedsledere innen elsykkel-teknologi. Shimano er helt klart en av dem. Når du kjøper en elsykkel med Shimano Steps er du sikret løsninger som tåler påkjenning og klimaet vi har i Norge. Regn, sol, sølevann og kulde er ikke et problem. Når det er sagt er det viktig å huske at frost og streng kulde ikke er heldig uansett hvilken elsykkel du velger, men tar du riktig forhåndsregler så kan du bruke den nesten uansett. Motor og batteri i værbestandig og vanntett.

Motoren er plassert på kranken og gir 250 Watt / 50 Nm dreiemoment. Det er 3 motornivå som velger hvor mye assistanse/kraft motoren gir. I tillegg er det 9 gir på sykkelen. Jeg tør påstå det er nok for de aller fleste bakker. Det er også trilleassistanse. Batteriet er på 36V / 418 Wh / 11,6 Ah. Omgjort til virkeligheten gir det deg ca 30 - 145 km rekkevidde, avhengig av blant annet terreng, vekt og motornivå. Når du velger en elsykkel med motor og batteri fra Shimano Steps er det uansett ingen andre på markedet med vesentlig bedre ytelse. Det finnes andre typer sykler med lengre rekkevidde, men dette er en transportsykkel med andre forutsetninger.

Du får full oversikt over rekkevidde, hastighet og andre relevante opplysninger via displayet på styret. Betjeningen er intuitiv med knapper på en egen konsoll ved siden av displayet. Når du ikke bruker sykkelen kan displayet tas av og legges i lommen.  

Du kan føle deg trygg med en elsykkel fra Shimano. Service i Norge. Holderbarhet, restverdi, brukervennlighet og ytelse er noen av merverdiene samenlighet med rimeligere løsninger.

 

Yuba

Det er mange som lager transportsykler. Yuba lager transportsykler beregnet for transport - og det er det eneste de gjør.

Syklene inngår ikke i et større sortiment med terrengsykkel, sport og bysykkel. Yuba lager transportsykkel med fokus på småbarnsfamilier.

Grunnleggeren Ben kommer fra Strasbourg i Frankrike. En oppvekst med mye sykling og flere lange sykkelturer til blant annet Øst-Afrika og Latin-Amerika har gitt mye erfaring. Yuba Bicycles ble grunnlagt i California og kalt opp etter elven Yuba. Når du kjøper en Yuba sykkel vet du at den er bygget og grunnlagt av en som virkelig har erfaring med praktiske hensyn.

 

Tekniske spesifikasjoner

 • Motor: Shimano Steps. 250Watt, 50 Nm. Krankmotor.
 • Batteri: Shimano Steps. 36V / 418 Wh / 11,6 Ah. 30 - 145 km rekkevidde.
 • Gir: 9 gir, Shimano Altus Shadow
 • Bremser: Tektro Vela, hydraulisk skivebrems
 • Hjul: 26"
 • Dekk: 26" x 2,0"
 • Ramme: aluminium
 • Nyttelast bagasjebrett: 100 kg. + fører
 • Lys: foran og bak.
 • Egenvekt: 27 kg
 • Full lengde: 185,4 cm
 • Inkludert: kjedekasse, skjermer, hjulbeskytter og dobbel støtte. 

 

Tilbehør
Produktanmeldelse
Gjennomsnittlig vurdering:
Logg inn for å skrive anmeldelse...

Maya Glimsdal 09.09.2019 Vi er begeistret. Boda Boda er vår nye transportløsning med en 2-åring og en 3-åring som skal til/fra barnehagen og ellers til handleturen et par ganger i uka. Den opprinnelige planen var å kjøpe en Electra commmute elsykkel og bruke et frontmontert og ett barnesete bak, men etter bare ett år hadde det frontmonterte setet blitt litt knapt for minstemann. Sykkelvogn hadde da vært alternativet og da tiltalte en transportsykkel oss mer. Yuba Boda Boda var sykkelen vi endte opp med etter å ha googlet på tilsvarende i en lang periode. Jeg leste meg opp på alt annet enn motorkraft og tok en sjans på sykkelen uprøvd. Den gjør jobben sin opp de bratte bakkene vi sykler til daglig. Vi har kjøpt bambusbrettet men det er ikke i bruk nå som vi har to Yepp-seter montert på. Merker at vi mangler brødkurven. Tenkte finne noe som muliggjorde enda større last fremme, men har ikke funnet et fullgodt alternativ. Om noen i Ålesundsområdet ønsker å prøve sykkelen min før kjøp av egen, ta kontakt med meg.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Erik og Sigrun 06.09.2019 Sykkelen bruker vi til og fra jobb og forskjellige ærend med både ett og to barn bakpå. Kraftig motor og batteri som gir god rekkevidde. Man sitter godt, og sykkelen virker svært solid. God lykt og stødig parkering med støtten som er på «sykkelpikene» utgaven også. Vi er svært fornøyde!
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Åsne 04.09.2019 Jeg er veldig fornøyd med denne. Brukes både til barnehage med to unger bakpå og til jobb. Motoren kunne vært litt sterkere for å få litt mer hjelp med tung last opp de bratteste bakkene, ellers veldig god. En sykkel med lavere tyngdepunkt bak ville nok vært mer stabil, men denne er god å sykle lengre distanser på og oppfører seg i stor grad som en vanlig sykkel uten unger bakpå.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Marie Frostlid 22.08.2019 Lei av fulle trikker, veiarbeid langs trikk og bussvei og slitne barn? Jeg og min datter på åtte år er ekstremt fornøyd med vår boda boda! Vi føler vi har fått en liten bil som tar oss til fotballtrening og kamper, storhandel på matbutikk, stikke innom venner raskt på toppen av lange bakker, ut på badeplasser, ja, hverdagen har blitt mye enklere! Veldig fornøyd! Og fantastisk service på sykkelpikene! Koselig å få en kaffekopp på trappa mens de raskt fikser noe på sykkelen! Lurt å investere i e denne sykkelen!
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Marte 20.08.2019 Sykler opp bratte bakker med 2-3 barn hver dag! Hverdagslogistikken går heretter som en lek. Veldig fornøyd så langt, og satser på å bruke sykkelen også i vinter. Overraskende stødig og fleksibel å sykle, selv langs ring 2 i rushtiden. Anbefaler denne.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Pernille Kristensen 29.07.2019 Jeg har hatt min boda boda i 1,5 mnd og jeg er kjempefornøyd. Blir bare mer og mer fornøyd etterhvert som jeg har testet ut kapasiteten. Både med bagasje og barn. Jeg kan sykle opp relativt bratte bakker med to barn bakpå, uten problem. Det tar selvfølgelig endel av batteriet, men det er det verdt. Soveposer, liggeunderlag, hengekøyer, balansesykler, kjølebagger er ingen hindring, så lenge man finner måter å feste det på sykkelen. Bread basket er stor, men kjekt å ha. Rommer masse. Datteren min koser seg også veldig bakpå. Sykkelvogna vi tidligere har brukt, har ikke vært i bruk ennå. Fine sykkelturer i både sol og regn, med en jente syngende bakpå. En sykkel å anbefale.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Anja 23.07.2019 Jeg og min datter på 8 år er storfornøyde med denne sykkelen! Har hentet den på lageret i Kristiansand i mai 2019 - ferdigmontert! Jenta mi blir hoppende glad når jeg kan sykle henne til skolen før jobb, de lange oppoverbakkene går som en drøm. Sykkelen brukes hovedsakelig til og fra jobb, skolen og tur til butikken! Har ikke hatt elektrisk sykkel før så har ikke noe å sammenligne med men er veldig fornøyd med Yuba Boda Boda så langt! Veldig god batterikapasitet, kan sykle til/fra jobb i tre dager uten å måtte lade!
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Nina Hjellegjerde 19.07.2019 Er storfornøyd med min Boda Boda etter å ha syklet rundt på to barn på 1 og 6 år siden april. Det er en nett og kompakt midtail som trekker fint i moderate bakker og såklart på flatmark, samt ruller godt nedover på de relativt store dekkene. Uten last føles den tilnærmet en vanlig/stor (el)sykkel. Kan oppleves noe vinglete når den er fullastet pga det litt høye tyngdepunktet, men for meg har dette vært en tilvenning. Elsker dobbeltstøtten i hverdagen med lasting av barn, sekker og poser. Ungene elsker å sykle på den, og stemningen stiger alltid noen hakk når vi sykler av gårde etter en travel morgen før levering i barnehagen! Den går inn i nyere heiser, som var et must for meg i forhold til parkering både hjemme og på jobb. Mye sykkel for pengene!
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Silje Vold 16.07.2019 Vi er veldig glad i vår Yuba Boda Boda! Vi har hatt den i et halvt år, og bruker den med våre to barn (3 og 5). Vi bruker den også til jobbpendling til og fra byen (ca en mil). Den er lett å sykle på og får plass til enormt mye bagasje, med eller uten barn. Den føles trygg og stødig å sykle på. Eneste minus er at den føles ganske tung, særlig hvis man må trille opp en bakke - men det er jo nettopp fordi den er så solid. Vi ser for oss å bruke denne i lang tid for å frakte barn og varer til og fra.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Stine N. 15.07.2019 Fornøyd! Hatt sykkelen i snart 1 år. Syklet gjennom vinteren også. Byttet kjede en gang. Funker fint med to barn (3 og 5 år).
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Annette Grimsmo 02.07.2019 Elsker denne sykkeles! Vi bruker den til alle daglige gjøremål som sykkling til og fra jobb, handling og frakting av barn til og fra fritidsaktiviteter. Vanligvis har jeg bare et barn bakpå, men det er ikke noen problem med to når det er nødvendig. Ungene er 7 og 9år, så det er god plass bakpå. Anbefaller absolutt andre å prøve ut denne sykkelen.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Marie VK 30.06.2019 We moved to Bergen in May from Canada and are very happy with our new Boda Boda. We decided we will not have a car anymore and instead use bike, walking, public transit and carshare to get around. But, we really wanted a bike that will help us get groceries, take our kid along for errands and activities and manage the big hills in our new neighbourhood (Landås). This bike is perfect for shopping, getting around the city and bringing a kid along. Anyone who wants to do less in a car needs this bike! We have been cyclists for years and making the switch to an electric bike was a great choice. It rides smoothly, has great tires and is very sturdy. We have the electric Boda Boda with the monkey bars, bamboo deck, seat pillow and one of the baguette bags. We are planning to get another baguette bag for easier shopping and possibly fitting a small basket in the rear of the monkey bars (since we only transport one kid - but there is definitely space for two).
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Simone Schrader 30.06.2019 Jeg elsker denne sykkelen! Vi kjøpte Yuba Boda Boda i fjor høst og siden det sykles det forbi barnehagen, skolen og så videre til jobb - også om vinteren. Barna trives ved å sitte bakpå og jeg leverte barna til og med på langrennstrening med skiene festet til sykkelen. Den er lett å håndtere og med barnesete helt bakerst er også minstemann med. Anbefaler sykkelen på det sterkeste til barnefamilier som har lyst til å la bilen stå.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Kjartan Gurholt 30.06.2019 Yuba Boda Boda er en fantastisk sykkel som får fram smilet hos store og små. God å sykle på. Enkel innfesting av barnesete(r) og det er fint plass til to barn bakpå. Stor og praktisk lastekurv er også et stort pluss. Sykkelen brukes av hele familien: til barnehagen, jobb, butikken og på besøk. Oppgitt elektrisk rekkevidde er noe optimistisk, men det fungerer fint i hverdagen. Å sykle med en syngende fireåring bakpå gir en ubeskrivelig lykkefølelse.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Shani Kidd 21.06.2019 Jeg kjøpte min kjære boda boda våren 2018 og det er den beste sykkelen jeg har hatt! Jeg var lenge på jakt etter den rette lastesykkelen for mine behov og hadde nesten gitt helt opp da jeg gikk forbi butikken til sykkelpikene på grünerløkka og så skjønnheten utenfor. Jeg har fraktet alt mulig med denne sykkelen, banankasser med bøker, flatpakkede møbler, det meste får plass. Sykkelen og jeg har også tatt turen til Kikutstua og det gikk som en lek både opp og ned. Med denne fantastiske sykkelen har jeg syklet gjennom vinteren 2018, med piggdekk på sitter du som limt til bakken. Jeg og sønnen min elsker å dra på turer i lillomarka med boda boda.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Anita Oppedal 21.06.2019 Fantastisk sykkel. Jeg og min datter elsker den, og bruker den hver helg. Vi har fått en helt ny frihet og fritid, shopping, besøk , alt går som en lek. Vi trenger ikke stresse mer for å rekke bussen. Sykkelen føles solid og trygg og sitter godt på veien. Veldig behagelig og mye datakraft. God batterikapasitet
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Nina Schiøtz 21.06.2019 Jeg har hatt min boda boda siden april 2019 og er strålende fornøyd. Skiftet fra "vanlig" elsykkel til transportsykkel og hverdagen er blitt mye enklere. Sykkelen brukes daglig til å komme seg til og fra barnehage, skole, jobb og butikk. Selv med en kurv full av matvarer og to unger bakpå er bakkene i Bergen ingen hindring. Livet uten bil har aldri vært lettere. Anbefaler sykkelen til alle småbarnsfamilier som vurderer å kvitte seg med bilen eller bare ønsker et sosialt og gøyalt transportmiddel.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Anita Eskeland 21.06.2019 Helt fantastisk å sykle på ?? Jeg suser opp bakkene, selv med ei jente på 10 år på bagasjebrettet. Det er god plass til sykkelveske selv om man har et barn på bagasjebrettet.
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Juli Vold 21.06.2019 Denne sykkelen er helt fantastisk praktisk. Å sykle til barnehage med barn bak er enkelt og super kjekt. Voksne kan også sitte bakpå, komfortabelt, og man flyr likevel opp bakkene. Sykkelen anbefales på det varmeste !
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel

Parag Shrivastava 08.06.2019 Fantastic bike runs very well looks great ????, runs great I will run it as family bike
 
Upassende?
Anmeldt produkt:Yuba Boda Boda Elsykkel
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.