ABUS Elsykkellås Granit Xplus 540 230 mm, Nøkkel, Bøylelås ABUS Elsykkellås Granit Xplus 540 230 mm, Nøkkel, Bøylelås ABUS Elsykkellås Granit Xplus 540 230 mm, Nøkkel, Bøylelås ABUS Elsykkellås Granit Xplus 540 230 mm, Nøkkel, Bøylelås

ABUS Elsykkellås Granit Xplus 540

230 mm, Nøkkel, Bøylelås

Varenummer: 106303
1 799,00
1 Nettbutikk
  • 0Bergen
  • 1Eventyrbrua
  • 0Frogner
  • 0Grünerløkka
  • 2Intern
  • 1Nettbutikk
  • 0Stavanger
  • 0Trondheim
  • 0Tønsberg
stk.
BeskrivelseAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Forsikringsgodkjent lås med høyeste sikkerhetsnivå.

Av alle sykkellåser er dette en av de sikreste. Eneste mulighet for å få opp låsen er ved å bruke nøkkelen som følger med eller vinkelsliper. Når den ikke er i bruk festes den enkelt på sykkelens ramme.

 

 

Sikkerhetsnivå 15

Sykkellåser med sikkerhetsnivå på mellom 10 - 15 er beregnet for bruk i områder med høy risiko eller som primær låsemulighet på dyre sykler uansett hvor de parkeres. Låsen bruker XPlus sylinder som er så og si umulig å dirke opp. Metallet er ikke mulig å klippe over med boltesaks. Eneste mulighet for å få opp denne låsen er ved å bruke nøkkelen som følger med eller vinkjelsliper. Noen mener at vinkelsliper er et bra sammenligningsgrunnlag for sikkerhet. Vi mener det blir helt feil. Vi sier ikke at tyver ikke bruker vinkelsliper, men vi mener at en vinkelsliper klarer å kutte over alt i løpet av kort tid uansett type lås og metall. Vi mener også at det er mer realistisk at tyven bruker et verktøy som ikke lager støy. Du har gjort en god jobb når du låser sykkelen din med denne låsen.

 

Og husk ... den er forsikringsgodkjent.

 

Bruk

Bøylen er helt stiv. Som vist på bilde legges den rundt stolpe og sykkelen ramme. I låst posisjon er bøylen lås på begge sider. Det vil si at braketten hvor byølen låses fast har låssylinder på begge sider. Dobbel sikkerhet med andre ord. Låsen er 23cm lang, noe som er langt nok til å komme rundt ramme og stolpe dersom sykkelen står nærme stolpen. Vekten er ca 1,6 kg.

XPlus syldineren leveres med nøkler som ikke knekker. Dersom uhellet likevel skulle skje, enten du minster den eller knekker den, så kan du enkelt bestille ny ved å bruke kodekortet som følger med.

 

Alternativer
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(2)
ABUS Elsykkellås Granit Xplus 540230 mm, Nøkkel, BøylelåsJeg er veldig fornøyd med denne låsen. Jeg kjøpte den til å bruke til min elektriske sparkesykkel, og den fungerer kjempefint. Låsen er lett å ta med seg, og enkel og rask å låse.
ABUS Elsykkellås Granit Xplus 540230 mm, Nøkkel, BøylelåsBruker denne på elsykkelen vår. Kjøpte den etter 2 mnd med å bare låse med rammelåsen som sitter på sykkelen. Lang nok til å komme rundt sykkel og stolpe. Liker at den er rask å låse og at den sitter godt fast på feste som festes på sykkelen. Vi valgte å bruke litt penger på en god lås siden vi har elsykkel. Kan anbefales.