Kundesenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Woman Biking on Skype Emoticons 1.2

Smilegaranti

og sykkelglede

Om oss

Sykkelpikene gir deg smilegaranti og sykkelglede. Det er vi som har de fine syklene og komfortable syklene og det praktiske tilbehøret. Vi har det du trenger til bysykkel, elsykkel og transportsykkel. Siden vi startet har vi solgt tusenvis av sykler til syklister som verdsetter utseende, kvalitet og komfort. Syklene vi selger kommer fra ledende merkevarer. I nettbutikken kan du kjøpe både tilbehør og sykler med hjemlevering. I våre butikker kan du prøvesykle, kjøpe og få service. Enten du bestiller på nett eller i butikk, er vi helt sikre på at du blir fornøyd. Skulle du likevel angre har vi 14 dager angrerett ved kjøp på nett og 365 dager bytte ved kjøp på nett og i butikk.

 

Historien om oss startet i København. Akkurat der, passe langt fra hjemme og midt oppi alt det flotte Danmark har å by på. I Københavns gater begynte ideen om Sykkelpikene å ta form. Å bringe kulturen om å sykle med stil til Norge. Den gang var det Marit som sto alene med et ønske - i dag består Sykkelpikene har nettbutikk og butikker. Vi ivrer etter å tilby sykkelglede og gode opplevelser i hverdagen. Det er jo faktisk alle de vanlige dagene som er selve livet. For mange handler sykkel om frihet, men ikke minst om en sunn, miljøvennlig og elegant måte for transport i nærområdet.

Marit forteller om turen til København

Jeg våknet tidlig, listet meg ut av sengen og åpnet gardinene. Grått vinterlys siver inn. Det glitrer i lamper fra Tivoliet. Jeg lager meg en kopp te og krøller meg sammen i stolen foran det store vinduet og bivåner morgenrushet i Københavns gater. Og ganske riktig, snart kommer de syklende og jeg glemmer tid og sted, og den kalde trekken fra en iskald vinterdag. De sitter på sine flotte bysykler med stolte miner, rett i ryggen, blikket frem og med stor verdighet. Med stil og eleganse tråkker de danske kvinner seg framover mot en ny dag, mot en arbeidsplass eller kanskje en barnehagelevering. De har kåper og jakker, store ullskjerf, skinnhansker eller fargerike ullvanter, lange støvletter med høye heler eller lave sko i sterke farger, strømpebukser med vakre mønstre, leggvarmere, korte skjørt og lange skjørt, sykkelvesker og sykkelhjelmer. Jeg stirrer og stirrer, og lar meg fascinere av disse sykkelpiker. På toppen av alt bruker mange sykkelhjelmer, stilige hjelmer jeg aldri har sett før. Dette må jeg finne ut av tenker jeg. Veien ut til Københavns butikker er kort, og raskt har jeg funnet ut hvor alle disse stilige damene finner sine hodeplagg, sine sykkelhjelmer, sykkelvesker og alt tilbehør vi ikke har i Norge. Og enda en gang er hjertet mitt solgt ... Etter tre morgenstunder begynner ideen om en sykkelbutikk å ta form. Min egen nettbutikk for glade mennesker som vil sykle med stil. Til hverdags, til jobb eller kosetur. Sykkelpikene så dagens lys våren 2010. Og dermed startet en rekke dager med undersøkelser og mye arbeid. Det er spennende, og på veien har jeg møtt mange hyggelige mennesker som har gitt nye ideer.