53057 53057 53057

ABUS Sykkellås Granit Plus 640

150 mm, Nøkkel, Bøylelås

Varenr: 106305
1 099,00
5+ Nettbutikk
  • 1Bergen
  • 0Eventyrbrua
  • 1Frogner
  • 1Grünerløkka
  • 1Intern
  • 5+Nettbutikk
  • 1Stavanger
  • 1Trondheim
  • 1Tønsberg
stk.
BeskrivelseAndre kjøpte ogsåAlternativer Produktanmeldelse
Beskrivelse

Liten, lett og veldig sikker bøylelås.

Dette er riktig lås for deg som ønsker en liten lås med god beskyttelse og lav vekt. Den overlegne kvalitetsstandarden til Granit ™ Plus 640 er blant annet anerkjent fav orskjellige testinstitutter i Russland, Finland, Sverige, Danmark, Norge og Storbritannia.

 

 

Sikkerhetsnivå 12

Sykkellåser med sikkerhetsnivå på mellom 10 - 15 er beregnet for bruk i områder med høy risiko eller som primær låsemulighet på dyre sykler uansett hvor de parkeres. Låsen bruker Plus sylinder som er så og si umulig å dirke opp. Metallet er ikke mulig å klippe over med boltesaks. Eneste mulighet for å få opp denne låsen er ved å bruke nøkkelen som følger med eller vinkelsliper. Noen mener at vinkelsliper er et bra sammenligningsgrunnlag for sikkerhet. Vi mener det blir helt feil. Vi sier ikke at tyver ikke bruker vinkelsliper, men vi mener at en vinkelsliper klarer å kutte over alt i løpet av kort tid uansett type lås og metall. Vi mener også at det er mer realistisk at tyven bruker et verktøy som ikke lager støy.

 

I låst posisjon er bøylen låst på begge sider. Dersom låsen kuttes av må den altså kuttes på minst to steder.

 

Bruk

Låsen er lett og dermed ganske kort. Den veier kun 800 gram. Innvendig mål i bøylen er 83 mm bred og 150 mm høy. Liten og lett nok til å få plass i lommen eller vesken. Låsen er lang nok til å komme rundt ramme og forhjul, eller ramme og stolpe dersom sykkelen kan stå  veldig nærme stolpen.

 

Nøkkel

Denne låsen leveres med Plus låssylinder. ABUS Plus er en sikrere låssyliner som blant annet er beskyttet mot dirking og is-spray. Nøklene som leveres til serien knekker sjeldent. Dersom uhellet likevel skulle skje, enten den er knekt den eller mistet, så kan du enkelt bestille ny nøkkel her: www.orderkey.eu Bruk nøkkel-nummeret som står på reservenøkkelen eller på kodekortet som fulgte med.

 

Andre kjøpte også
Alternativer
Produktanmeldelse
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.