53075 53075 53075 53075 53075 53075 53075

ABUS Sykkellås Bordo Alarm Plus 6000A

120 cm, nøkkel, inkl. feste, foldelås

Varenr: 106307
1 585,-Kampanjepris
2 099,-Ordinær pris
Forventet ankomst til nettbutikk: 01.10.2021
  • 0Intern
  • 0Nettbutikk
  • 0Sykkelpikene Bergen
  • 0Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
  • 0Sykkelpikene Oslo Frogner
  • 0Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
  • 1Sykkelpikene Stavanger
  • 0Sykkelpikene Trondheim
BeskrivelseAndre kjøpte ogsåAlternativer Produktanmeldelse
Beskrivelse

En fullverdig sykkellås med alarm

Vi sier ofte at fullverdige sykkellåser begynner på sikkerhetsnivå 10 (på en skala fra 1 til 15 hvor 15 er det høyeste). Denne låsen har nivå 10. I tillegg er det altså alarm.

 

 

Sikkerhetsnivå 10

Sykkellåser med sikkerhetsnivå på mellom 10 - 15 er beregnet for bruk i områder med høy risiko eller som primær låsemulighet på dyre sykler uansett hvor de parkeres. (Nivå 10 anbefales til sykler med middels verdi eller middels risikoutsatte områder). Låsen bruker Plus sylinder som er så og si umulig å dirke opp. Metallet tar svært lang tid å klippe over med boltesaks. Og det er heller ikke mulig å vrenge av leddene. Låsen må låses opp eller ved å være en veldig tålmodig og oppfinnsom tyv. Alarmen aktiveres automatisk ved bevegelse.

 

Bruk

En aktiv syklist vet at det alltid er et spørsmål om hvor låsen oppbevares når den ikke er i bruk. En lett lås kan legges i kurven eller i jakkelommen. Gode låser med høy sikkerhetsnivå veier naturligvis mer og er upraktiske å ha i ryggsekken. Denne låsen veier ca 1,7 kg. Hvordan den oppbevares er ivaretatt på en genial måte. Etuiet som følger med holder låsen på plass og passer på alle sykler.

 

Låsen aktiveres i låst posisjon. Ved den minste bevegelse gir alarmen et 5 sekunds forvarsel med lavt volum. Dersom bevegelsene fortsetter aktiveres det automatisk en 100 dB alarm som varer i 20 sekunder. Alarmen fortsetter dersom bevegelsene fortsetter. 100 dB er omtrent like høyt som en røykvarsler. Sensorene merker forskjell på et forsøk på tyveri og for eksempel en fotball som treffer sykkelen. En fotball som treffer vil kun aktivere et lavt pip.

Låsen har to modus mens den er låst: Aktivert og transport. Dette velges med låsepinnens to hakk. Når den dyttes helt inn blir alarmen aktivert, mens når den låses i første hakk er den i transportmodus. Det er ikke mulig å sette låsen i etuiet mens alarmen er aktivert, og det vil ikke oppstå lyd mens du sykler. Når du aktiverer alarmen kommer et lite pip for å vise at alarmen er på.

Alarmen bruker vanlige batterier som er enkle å bytte. Låsen gir beskjed når batteriene må byttes.

 

En foldelås er ofte enklere å håndtere når den er i bruk og når den ikke er i bruk. Denne låsen er 120 cm lang, noe som er langt nok til å komme rundt både sykkel og stolpe så lenge sykkelen kan stå nærme stolpen.

 

Nøkkel

Denne låsen leveres med Plus låssylinder. ABUS Plus er en sikrere låssyliner som blant annet er beskyttet mot dirking og is-spray. Nøklene som leveres til serien knekker sjeldent. Dersom uhellet likevel skulle skje, enten den er knekt den eller mistet, så kan du enkelt bestille ny nøkkel her: www.orderkey.eu Bruk nøkkel-nummeret som står på reservenøkkelen eller på kodekortet som fulgte med.

 

Andre kjøpte også
Alternativer
Produktanmeldelse
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.