53102 53102 53102 53102 53102

ABUS Sykkellås Bordo Plus 6000

90 cm, nøkkel, inkludert feste, foldelås

(1)
Varenr: 106310
965,-Kampanjepris
1 199,-Ordinær pris
20+ stk nettbutikk
  • 0Intern
  • 20+Nettbutikk
  • 5+Sykkelpikene Bergen
  • 2Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
  • 5+Sykkelpikene Oslo Frogner
  • 5+Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
  • 2Sykkelpikene Stavanger
  • 5+Sykkelpikene Trondheim
stk.
BeskrivelseAndre kjøpte ogsåAlternativer Produktanmeldelse
Beskrivelse

En fullverdig sykkellås

Vi sier ofte at fullverdige sykkellåser begynner på sikkerhetsnivå 10 (på en skala fra 1 til 15 hvor 15 er det høyeste). Denne låsen har nivå 10. Tilsvarende lås med kode har nivå 9 på grunn av at det er en kodelås. I en klassifisering er ikke kodelåser like sikre på grun av at det er kode.

 

 

Sikkerhetsnivå 10

Sykkellåser med sikkerhetsnivå på mellom 10 - 15 er beregnet for bruk i områder med høy risiko eller som primær låsemulighet på dyre sykler uansett hvor de parkeres. (Nivå 10 anbefales til sykler med middles verdi eller middels risikoutsatte områder). Låsen bruker XPlus sylinder som er så og si umulig å dirke opp. Metallet tar svært lang tid å klippe over med boltesaks. Og det er heller ikke mulig å vrenge av leddene. Låsen må låses opp eller ved å være en tålmodig tyv med god tid.

 

Bruk

En aktiv syklist vet at det alltid er et spørsmål om hvor låsen oppbevares når den ikke er i bruk. En lett lås kan legges i kurven eller i jakkelommen. Gode låser med høy veier naturligvis mer og er upraktiske å ha i ryggsekken. Denne låsen veier ca 1,2 kg. Hvordan den oppbevares er ivaretatt på en genial måte. Etuiet som følger med holder låsen fast og passer på alle sykler.

 

En foldelås er ofte enklere å håndtere når den er i bruk og når den ikke er i bruk. Denne låsen er 90 cm lang, noe som er langt nok til å komme rundt både sykkel og stolpe så lenge sykkelen kan stå nærme stolpen.

 

Andre kjøpte også
Alternativer
Produktanmeldelse
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)

Ann Christin Pedersen 08.08.2019 God låser som tåler en del, men den er utrolig knotete. Jeg ble anbefalt denne og fikk beskjed om at lengden var mer en god nok, noe den dessverre ikke er. Så låsen anbefaler jeg, bare ta en lengre lengde :)
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.