ABUS Elsykkellås CityChain XPlus 1060 110 cm, Nøkkel, Kjettinglås ABUS Elsykkellås CityChain XPlus 1060 110 cm, Nøkkel, Kjettinglås

ABUS Elsykkellås CityChain XPlus 1060

110 cm, Nøkkel, Kjettinglås

Varenummer: 106314
1 999,00
3 Nettbutikk
  • 1Bergen
  • 1Eventyrbrua
  • 0Frogner
  • 2Grünerløkka
  • 0Intern
  • 3Nettbutikk
  • 1Stavanger
  • 0Trondheim
  • 0Tønsberg
stk.
BeskrivelseAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Forsikringsgodkjent lås med høyeste sikkerhetsnivå.

Egenskapene ligger i navnet CityChain. Dette antageligvis den ultimate kjettinglåsen til bruk i risikoutsatte områder eller til sikring av dyre sykler.

 

 

Sikkerhetsnivå 15

Sykkellåser med sikkerhetsnivå på mellom 10 - 15 er beregnet for bruk i områder med høy risiko eller som primær låsemulighet på dyre sykler uansett hvor de parkeres. Låsen bruker XPlus sylinder som er så og si umulig å dirke opp. Metallet er ikke mulig å klippe over med boltesaks. Eneste mulighet for å få opp denne låsen er ved å bruke nøkkelen som følger med eller vinkelsliper. Noen mener at vinkelsliper er et bra sammenligningsgrunnlag for sikkerhet. Vi mener det blir helt feil. Vi sier ikke at tyver ikke bruker vinkelsliper, men vi mener at en vinkelsliper klarer å kutte over alt i løpet av kort tid uansett type lås og metall. Vi mener også at det er mer realistisk at tyven bruker et verktøy som ikke lager støy. Du har gjort en god jobb når du låser sykkelen din med denne låsen.

 

Og husk ... den er forsikringsgodkjent.

 

Bruk

Låsen brukes på samme måte som vanlige kjettinglåser. Eneste forskjell er at denne er veldig solid. Låsen er 110 cm lang, noe som er langt nok i de fleste situasjoner. Vi selger helt klart flest 110 cm lange låser. Vekten er ca 2,7 kg.

XPlus syldineren leveres med nøkler som ikke knekker. Dersom uhellet likevel skulle skje, enten du minster den eller knekker den, så kan du enkelt bestille ny ved å bruke kodekortet som følger med.

 

Alternativer
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(2)
ABUS Elsykkellås CityChain XPlus 1060110 cm, Nøkkel, KjettinglåsOm du vil ha en skikkelig solid sykkellås, velger du denne her. Veier utrolig mye, så har innsett at jeg må ha en sykkelkurv for å få den med meg. Tipper at ingen gidder å drasse rundt på vinkelsliper for å stjele min sykkel nå, og det føles veldig trygt.
ABUS Elsykkellås CityChain XPlus 1060110 cm, Nøkkel, KjettinglåsTungt, men sannsynligvis veldig trygt. Mega-holdbart og nøkkelen med lys er smart! Denne låsen fungerer som et utmerket tyverisikring. Jeg anbefaler denne kjeden lås. God levering og service!