ABUS Sykkellås Steel-0-Chain 9808 85 cm, Nøkkel, Kjettinglås ABUS Sykkellås Steel-0-Chain 9808 85 cm, Nøkkel, Kjettinglås

ABUS Sykkellås Steel-0-Chain 9808

85 cm, Nøkkel, Kjettinglås

Varenummer: 106317
1 299,00
5+ Nettbutikk
  • 0Bergen
  • 0Eventyrbrua
  • 1Frogner
  • 2Grünerløkka
  • 0Intern
  • 5+Nettbutikk
  • 0Stavanger
  • 0Trondheim
  • 0Tønsberg
stk.
BeskrivelseAndre kjøpte ogsåAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Forsikringsgodkjent kjettinglås med Plus sylinder

En sykkellås hvor alt det grunnleggende er riktig, uten at du behøver å tømme lommeboka. Låsen leveres blant annet med dirkesikker og is-spray sikret Plus sylinder.

 

 

Sikkerhetsnivå 11

Sykkellåser med sikkerhetsnivå på mellom 10 - 15 er beregnet for bruk i områder med høy risiko eller som primær låsemulighet på dyre sykler uansett hvor de parkeres. Metallet er ikke mulig å klippe over med en vanlig boltesaks. Låsen må låses opp eller kuttes av med vinkelsliper. Noen mener at vinkelsliper er et bra sammenligningsgrunnlag for sikkerhet. Vi mener det blir helt feil. Vi sier ikke at tyver ikke bruker vinkelsliper, men vi mener at en vinkelsliper klarer å kutte over alt i løpet av kort tid uansett type lås og metall. Vi mener også at det er mer realistisk at tyven bruker et verktøy som ikke lager støy. Denne låsen låser fast sykkelen!

 

Bruk

Det er en klassisk kjettinglås. Noe som gjør den fleksibel når du skal låse fast på kronglete plasser. Nøkkelen som følger med er solid og enkel i bruk. Låsen er 85 cm langt, noe som er langt nok til å komme rundt både sykkel og stolpe, så lenge sykkelen kan stå nærme stolpen. Vi selger flest 110 cm lange låser, siden de er såpass lange at det sjeldent blir et praktisk problem at de er for korte. Vekten er ca 1,7 kg.

 

Nøkkel

Denne låsen leveres med Plus låssylinder. ABUS Plus er en sikrere låssyliner som blant annet er beskyttet mot dirking og is-spray. Nøklene som leveres til serien knekker sjeldent. Dersom uhellet likevel skulle skje, enten den er knekt den eller mistet, så kan du enkelt bestille ny nøkkel her: www.orderkey.eu Bruk nøkkel-nummeret som står på reservenøkkelen eller på kodekortet som fulgte med.

 

Andre kjøpte også
Urbanite Sykkelhjelm Light Edition Black
Urbanite Sykkelhjelm Light Edition BlackVarenummer122982
20+ på lager
499,00
Alternativer
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(3)
ABUS Sykkellås Steel-0-Chain 980885 cm, Nøkkel, KjettinglåsVeldig fornøyd med denne låsen. Solid for elsykkel, og lang nok for mitt bruk. Enkel å håndtere, ikke hatt noen plager i noen slags vær.
Maja S30.05.2020Upassende?
ABUS Sykkellås Steel-0-Chain 980885 cm, Nøkkel, KjettinglåsVeldig fornøyd med denne låsen! Varen kom til butikken forholdsvis raskt, og virker ordentlig solid. Det var litt tungt å låse den de første gangene, da det ikke er "smekklås" men man må ha nøkkelen i og vri etterpå, og delene ikke gikk så glatt i hverandre. Men det er en dirksikker lås, så jeg antar det er en grunn. Størrelsen er akkurat knapp for å feste til sykkelen og noe annet, men det går. Verdt pengene for å sikre sykkelen min ??