53174 53174

ABUS Sykkellås Steel-0-Chain 9808

110 cm, Nøkkel, Kjettinglås

(1)
Varenr: 106318
1 299,00
1 Nettbutikk
  • 5+Bergen
  • 0Eventyrbrua
  • 3Frogner
  • 2Grünerløkka
  • 0Intern
  • 1Nettbutikk
  • 2Stavanger
  • 4Trondheim
  • 2Tønsberg
stk.
BeskrivelseAndre kjøpte ogsåAlternativer Produktanmeldelse
Beskrivelse

Forsikringsgodkjent kjettinglås med Plus sylinder

En sykkellås hvor alt det grunnleggende er riktig, uten at du behøver å tømme lommeboka. Låsen leveres blant annet med dirkesikker og is-spray sikret Plus sylinder.

 

 

Sikkerhetsnivå 11

Sykkellåser med sikkerhetsnivå på mellom 10 - 15 er beregnet for bruk i områder med høy risiko eller som primær låsemulighet på dyre sykler uansett hvor de parkeres. Metallet er ikke mulig å klippe over med en vanlig boltesaks. Låsen må låses opp eller kuttes av med vinkelsliper. Noen mener at vinkelsliper er et bra sammenligningsgrunnlag for sikkerhet. Vi mener det blir helt feil. Vi sier ikke at tyver ikke bruker vinkelsliper, men vi mener at en vinkelsliper klarer å kutte over alt i løpet av kort tid uansett type lås og metall. Vi mener også at det er mer realistisk at tyven bruker et verktøy som ikke lager støy. Denne låsen låser fast sykkelen!

 

Bruk

Det er en klassisk kjettinglås. Noe som gjør den fleksibel når du skal låse fast på kronglete plasser. Nøkkelen som følger med er solid og enkel i bruk. Låsen er 110 cm langt, noe som er langt nok til å komme rundt både sykkel og stolpe. Vi selger flest 110 cm lange låser, siden de er såpass lange at det sjeldent blir et praktisk problem at de er for korte. Vekten er ca 2,5 kg.

 

Nøkkel

Denne låsen leveres med Plus låssylinder. ABUS Plus er en sikrere låssyliner som blant annet er beskyttet mot dirking og is-spray. Nøklene som leveres til serien knekker sjeldent. Dersom uhellet likevel skulle skje, enten den er knekt den eller mistet, så kan du enkelt bestille ny nøkkel her: www.orderkey.eu Bruk nøkkel-nummeret som står på reservenøkkelen eller på kodekortet som fulgte med.

 

Andre kjøpte også
Alternativer
Produktanmeldelse
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)

Hilde Nysæther 29.04.2020 Veldig fornøyd med denne låsen, veldig sikker, lang nok til å festes og surres gjennom sprinkler og fester tilgjengelig, og du kjenner at denne er vrien å fjerne uten nøkkel.
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.