53255 53255

ABUS Motorsykkellås Granit Extreme 59

140 cm, nøkkel, XPlus, kjettinglås

Varenr: 106327
2 629,-Kampanjepris
3 399,-Ordinær pris
20+ stk nettbutikk
  • 0Intern
  • 20+Nettbutikk
  • 1Sykkelpikene Bergen
  • 0Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
  • 3Sykkelpikene Oslo Frogner
  • 1Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
  • 1Sykkelpikene Stavanger
  • 2Sykkelpikene Trondheim
stk.
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseAndre kjøpte ogsåAlternativer Produktanmeldelse
Beskrivelse

Forsikringsgodkjent motorsykkellås med sikkerhetsnivå 20.

Sykkellåser har sikkerhetsnivå mellom 1 - 15. Dette er en nivå 20 lås. Det er med andre ord en lås for deg som ønsker ekstra sikkerhet. Låsen i seg selv sil antageligvis overgå det du låser fast til. Låsen er kun hensiktsmessig å bruke dersom du kan låse fast i lyktestolpe eller et skikkelig sykkelstativ.

 

 

Sikkerhetsnivå 20

Motorsykkellås nivå 20 er det høyeste sikkerhetsnivået som er tilgjengelig fra ABUS. Disse låsene anbefales for dyre sykler eller motorsykler. Låsen bruker XPlus sylinder som er så og si umulig å dirke opp. Metallet er ikke mulig å klippe over med boltesaks. Eneste mulighet for å få opp denne låsen er ved å bruke nøkkelen som følger med eller vinkelsliper. Noen mener at vinkelsliper er et bra sammenligningsgrunnlag for sikkerhet. Vi mener det blir helt feil. Vi sier ikke at tyver ikke bruker vinkelsliper, men vi mener at en vinkelsliper klarer å kutte over alt i løpet av kort tid uansett type lås og metall. Vi mener også at det er mer realistisk at tyven bruker et verktøy som ikke lager støy. Du har gjort det som er mulig når du låser sykkelen din med denne låsen.

 

Og husk ... den er forsikringsgodkjent.

 

Bruk

Låsen brukes på samme måte som vanlige kjettinglåser. Eneste forskjell er at denne er ekstra solid. Låsen er 140 cm lang, noe som er langt nok til å komme rundt både sykkel og stolpe. Også langt nok til å komme rundt to sykler eller en transportsykkel. Vi selger flest 110 cm lange låser til ordinære sykler. Vekten er ca 4,7 kg.

XPlus syldineren leveres med nøkler som ikke knekker. Dersom uhellet likevel skulle skje, enten du minster den eller knekker den, så kan du enkelt bestille ny ved å bruke kodekortet som følger med.

 

Andre kjøpte også
Alternativer
Produktanmeldelse
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.