45775 45775 45775 45775 45775 45775 45775 45775 45775 45775

Basil Hundekurv Buddy til bagasjebrett

Kurv + gitter + pute + feste

(9)
Varenr: 105647
1 699,00
20+ Nettbutikk
 • 2Bergen
 • 0Eventyrbrua
 • 2Frogner
 • 3Grünerløkka
 • 0Intern
 • 20+Nettbutikk
 • 2Stavanger
 • 2Trondheim
 • 2Tønsberg
stk.
BeskrivelseAndre kjøpte ogsåAlternativer Produktanmeldelse
Beskrivelse

Komplett sett med kurv, gitter, pute og kurvfeste til bagasjebrett.

Prisen vår inkluderer kurv, gitter, pute og MIK-feste med adapter som passer på alle bagasjebrett.

 

Hvis du ønsker å ta med hunden, katten eller andre firebente venner på sykkeltur, er dette kanskje den beste løsningen. Med Buddy hundekurv får du en trygg og enkel løsning før dyr opp til 15 kg. Vi anbefaler ikke å bruke andre kurver til dette formålet. Hundekurver er kort og enkelt beregnet til dette formålet. Buddy er en hundekurv i solid, hardfør og værbestandig plast. Fargen er en rolig blå farge som passer bra til alle sykler. Kurven er stabil og romslig med pute i bunnen for god komfort og kan brukes med eller uten gitter. Vi anbefaler å prøve begge deler for å finne ut hva som fungerer best for hunden din. I bunnen er det et bånd med krok som festes til halsbåndet. Båndet kan reguleres på lengde. Håndtaket gjør kurven anvendelig. Den kan for eksempel brukes hvis du skal ha med hunden på biltur.

 

Feste som følger med er et MIK-feste. MIK er en universell løsning som passer på alle vanlige bagasjebrett. Noen bagasjebrett har MIK integrert. Hvis du  ikke har det, følger det med en adapterplate. Det finnes mye fint tilbehør som har MIK-feste. For eksempel kurver og doble sykkelvesker. Du kan dermed bytte mellom hundekurv og annet MIK-utstyr på få sekunder.

 

Spesifikasjoner:

 • Mål: 45 x 33 x 22 cm
 • Feste: MIK-feste. Passer på alle bagasjebrett.
 • Avtagbar: Ja
 • Lastevekt: maks 15 kg

 

Andre kjøpte også
Alternativer
Produktanmeldelse
Gjennomsnittlig vurdering:
(9)

Lene 03.06.2021 Denne stod ikke til mine forventninger. Lokket sklir ned og strikkene har røket allerede. Tidligere hadde jeg en flettekurv hvor lokket ble festet med spenner. Mye bedre.
 
Takk for produktanmeldelse. Kontakt kundeservice eller butikken hvis du har problemer. Lokket skal hvile på gummiknottene som festes på innsiden, slik at den ikke sklir ned.

 
Upassende?

Mari Skogstad 10.07.2020 Kjempe fin kurv. Litt minus at det ikke er laget slik at man kan bruke sykkelvesker sammen med kurven, men vi fikk det til på et vis. Ellers en brukervennlig kurv som føles trygg.
 
Upassende?

Sonja Niederhauser 09.06.2020 Fantastisk gøy å 'sykle' på tur! :-) Stødig og god hundekurv, den sitter veldig godt på bagasjebrettet.
 
Upassende?

Tove Forbord 08.05.2020 Denne flotte hundekurven er mye i bruk av meg og min kjære Linus. Han elsker og sitte på når vi drar på sykkeltur. Her sitter han trygt og godt. Ett gullkjøp ??????
 
Upassende?

Gry Slettemark 24.03.2020 Veldig fornøgd med denne. Kurven er stabil så både eg og hunden føler oss trygge. Lett å ta kurven av og på sykkelen. Kan trygt anbefale denne.
 
Upassende?

Anne Birgitte 16.09.2019 Er spent på å venne hunden til å være med på sykkel med denne. Det er den mest solide og beste hundekurven til sykkel jeg har funnet.
 
Upassende?

Kai Mogstad-Andersen 22.08.2019 Helt topp. Vi har prøvd flere kurver, men i denne sykkelkurven som er stødig føler hunden seg trygg.
 
Upassende?

Kristin Malthe 20.08.2019 Hei, Er så fornøyd med min katte kurv! Den sitter stødig på min sykkel. Min Perser sitter komfortabelt og kan se ut uten noen problemer. Han føler seg trygg og nyter turen når vi er på tur! Anbefales!
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.