45775 45775 45775 45775 45775 45775 45775 45775 45775 45775

Basil Hundekurv Buddy til bagasjebrett

Kurv + gitter + pute + feste

(8)
Varenr: 105647
1 699,-
4 stk nettbutikk
 • 0Intern
 • 4Nettbutikk
 • 2Sykkelpikene Bergen
 • 0Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
 • 2Sykkelpikene Oslo Frogner
 • 2Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
 • 1Sykkelpikene Stavanger
 • 3Sykkelpikene Trondheim
BeskrivelseAndre kjøpte ogsåAlternativer Produktanmeldelse
Beskrivelse

Komplett sett med kurv, gitter, pute og kurvfeste til bagasjebrett.

 

Kjøp hundekurv hvis du ønsker å ta med deg hunden på sykkeltur. De fleste hunder er litt redd i begynnelsen, men venner seg fort til det og syns etterhvert at det er gøy å være med på tur. Vi anbefaler ikke å bruke andre kurver til dette formålet. Det kan for eksempel være at kurven er beregnet for 5 kg. dødvekt og ikke 5 kg. i bevegelse. Eller at kurven er laget i metallnetting som kan gjøre at hunden settes neglene fast og river dem ut. Hundekurver er kort og enkelt beregnet til dette formålet. Buddy er en hundekurv i solid, hardfør og værbestandig plast. Fargen er en rolig blå farge som passer bra til alle sykler. Kurven er stabil og romslig med pute i bunnen for god komfort. Kurven kan brukes med eller uten gitter. Vi anbefaler å prøve begge deler for å finne ut hva som fungerer best for hunden din. I bunnen av kurven er det et bånd med krok som festes til halsbåndet. Båndet reguleres på lengde for å passe hundens størrelse. Målene er 45 cm lang, 22 cm bred og 33 cm høy på det høyeste.

 

Ser du etter en løsning for å ta hunden med på tur? Da er dette en veldig god løsning. Kurven er stabil både for hund, sykkel og eier. Kurven festes på bagasjebrettet på en enkel og intuitiv måte og kan klikkes av og på i løet av sekunder. Kurvfeste passer på de fleste bagasjebrett, også elsykler med batteri under bagasjebrettte. Adapterplaten festes permanent og kurven klikkes deretter av og på etter eget ønske - du trenger med andre ord ikke sykle med kurven når den ikke er i bruk. Kurvfeste er inkludert i prisen/pakken. Håntaket er gjør kurven enkel å ta med.

 

Spesifikasjoner:

 • Mål: 45 x 33 x 22 cm
 • Feste: Bagasjebrett. Følger med i pakken. Passer også elsykler.
 • Avtagbar: Ja
 • Lastevekt: Maks 15 kg

 

Andre kjøpte også
Alternativer
Produktanmeldelse
Gjennomsnittlig vurdering:
(8)

Mari Skogstad 10.07.2020 Kjempe fin kurv. Litt minus at det ikke er laget slik at man kan bruke sykkelvesker sammen med kurven, men vi fikk det til på et vis. Ellers en brukervennlig kurv som føles trygg.
 
Upassende?

Sonja Niederhauser 09.06.2020 Fantastisk gøy å 'sykle' på tur! :-) Stødig og god hundekurv, den sitter veldig godt på bagasjebrettet.
 
Upassende?

Tove Forbord 08.05.2020 Denne flotte hundekurven er mye i bruk av meg og min kjære Linus. Han elsker og sitte på når vi drar på sykkeltur. Her sitter han trygt og godt. Ett gullkjøp ??????
 
Upassende?

Gry Slettemark 24.03.2020 Veldig fornøgd med denne. Kurven er stabil så både eg og hunden føler oss trygge. Lett å ta kurven av og på sykkelen. Kan trygt anbefale denne.
 
Upassende?

Anne B. 16.09.2019 Er spent på å venne hunden til å være med på sykkel med denne. Det er den mest solide og beste hundekurven til sykkel jeg har funnet.
 
Upassende?

Kai Mogstad-Andersen 22.08.2019 Helt topp. Vi har prøvd flere kurver, men i denne sykkelkurven som er stødig føler hunden seg trygg.
 
Upassende?

Kristin Malthe 20.08.2019 Hei, Er så fornøyd med min katte kurv! Den sitter stødig på min sykkel. Min Perser sitter komfortabelt og kan se ut uten noen problemer. Han føler seg trygg og nyter turen når vi er på tur! Anbefales!
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.