2036 2036

Basil Sykkelkurv Denton M Brun med lokk

(1)
Varenr: 13044
699,-
1 stk nettbutikk
  • 0Intern
  • 1Nettbutikk
  • 2Sykkelpikene Bergen
  • 0Sykkelpikene Oslo Bogstadveien
  • 0Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
  • 4Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
  • 0Sykkelpikene Stavanger
  • 3Sykkelpikene Trondheim
Beskrivelse Produktanmeldelse
Beskrivelse

Flott kurv i naturmateriale. Brun/mørk brun farge. Passer på bagasjebrett eller frontbærer. Dette er flotte kurver som faktisk er like fine i stua :-) Kurven er praktisk, med håndtak og lokk.

Denton serien kommer i tre størrelser: S, M og L. Kurvene er laget i flettet naturmateriale. Det er grovt og rustikt. Spilene er mellom 5 – 10 mm tykke. Det er solid og værbestandig (langvarig fukt bør unngås). Kurvene tåler å stå ute i perioder, men vil over tid eventuelt endre farge. Siden den er laget i naturmateriale kan farge og fasong variere noe fra bilde.

Kurven festes på bagasjebrettet med bøyler som kjøpes utenom. I fanen relaterte produkter finner du feste som passer. Feste er universelt og passer dermed alle typer normale bagasjebrett. El-sykler med batteri under bagasjebrettet kan bli en utfordring.  

38 cm lang - 28 cm bred - 28 cm høy.

Produktanmeldelse
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)

Heidi Skyttermoen 13.08.2020 Veldig misfornøyd. Produktet jeg mottok er ikke i det hele tatt det samme som bilde. Ser nesten ut som om kurven er beiset mørk, mørk brun. Henvendte meg til sykkelpikene om dette og presiserer at jeg ønsker en kurv som ser ut som bilde. Fikk da tilbud om å bytte den i en som er lys grå. Henvendte meg enda en gang for å forespørre om produktet slik det står på bilde. Fikk beskjed om at det var det jeg hadde mottatt.
 
Det er riktig at fargen kan variere noe. På siste parti som ankom, er det en del mørkere farge enn det som vises på bilde. Vi kan derfor ikke oppfylle ønsket om å bytte til samme utseende som vist på bilde. Vi oppfordrer til å bruke angrerett eller bytte til en helt annen farge/modell dersom produktet ikke er som forventet.

 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.