ABUS - århundrets tyske merkevare

 

Årsaken til at Sykkelpikene velger å selge ABUS er enkel. Det er rett og slett bra kvalitet. ABUS ble ble stiftet i 1924 og ble i 1996 kåret til århundrets tyske merkevare. Produktene består i hovedsak av låser i alle mulige varianter, sykkelhjelmer og overvåkningsutstyr. ABUS leverer til alt fra Sykkelpikene til det amerikanske forsvaret.

Sikring av sykkel er viktig. Sykler er en populær vare blant tyver. Og statistikk viser at sykler blir stjelt like ofte fra boder, garasjer og bakgårder, som fra åpen gate. Når du kjøper ny sykkel er det lurt å tenke på om den er forsikret gjennom eksisterende forsikringer eller om du bør kontakte forsikringsselskpet for å forsikre den spesielt. Som standard anbefaler v å bruke ca 10 % av sykkelens verdi på sykkellås.

 

ABUS er blant få i verden med kontroll over så og si hele verdikjeden. Fabrikken har til og med eget smelteverk for stål. Med dette sikrer ABUS riktig kvalitet og herding på stålet. Noen mener at sykkellåser er dårlige når de klarer å kutte over med vinkelsliper. Vi mener at det blir helt feil sammenligning. Det finnes ikke en sykkellås på markedet som ikke blir kuttet over av en vinkelsliper . Og hvem står virkelig i bakgården din med vinkelsliper midt på natten? Tyver ønsker som regel å lage minst mulig bråk. Den vanligste måten å bryte opp låser er ved å klipper over med en stor boltesaks.

 

Under ser du et utvalg av sykkellåser i vårt sortiment.

 


 

 

 

 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.