Hvordan jeg bruker min sykkel:

 

Sensommeren 2020 kjøpte jeg en lyseblå Electra Townie Commute Go fra sykkelpikene. Grunnen for kjøpet var i all hovedsak at datteren min skal begynne i barnehage et lite stykke (og flere oppoverbakker) fra der vi bor. Det sto i bunn og grunn mellom elsykkel og elbil, og så endte jeg altså opp med dette lekne fremkomstmiddelet.

 

Siden sykkelen ble kjøpt, har jeg ikke tatt kollektiv til jobb en eneste gang, jeg har syklet og syklet og kost meg så til de grader med frisk luft i ansiktet og fred i sjela. Vi har testet barnesete foran og bak, og begge deler med stor suksess.

 

Siden det er så mye lekkert i sykkelbutikken hos sykkelpikene, har jeg også latt meg rive voldsomt med og kjøpt både sykkelkurv og sykkelveske. Spesielt med sykkelvesken er jeg storfornøyd, den er så lett å klikke på, og så rommer den overraskende mye. I tillegg kan jeg nå på enkelt vis bære ungen på den ene armen og sykkelvesken med batteri og jobbting over den andre.

 

Det kan ikke stikkes under en stol at det krever en liten dose tålmodighet å komme seg av gårde; to sykkellåser må låses opp, display og batteri må på plass og så må vesken klikkes på. Men likevel syns jeg at bylivet har blitt mer komfortabelt og behagelig etter at jeg kjøpte denne sykkelen!

 

Hilsen Hella

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.