Vi takker for hyggelig tilbakemelding fra Monica. Slike historier varmer et sykkelhjerte :-)

 

Fikk meg dette vidunderet av en elsykkel for to uker siden. Hadde til da aldri syklet på en elsykkel før og gjett om jeg ble overrasket! Solgte faktisk bilen min på forhånd med intensjoner om å sykle til jobb, og jeg ble ikke skuffet. Jeg har ca 2 mil til jobb med mye bakker som jeg bare suser opp nå!

 

Denne sykkelen er så behagelig å sitte på pga det store setet. Styret måtte jeg venne meg litt til, men det tok ikke mange turene før jeg var vant til det og kjenner at for mine stive skuldre er dette helt perfekt!

 

Sykler også mye med sønnen min på 10 år. Da pleier jeg å skru av motorhjelpen så jeg ikke skal dra ifra han og det går veldig bra. Tyngre å sykle selvfølgelig, men godt å vite at det ikke er en stor krise hvis jeg skulle være så uheldig å gå tom for batteri en gang.

 

Hører mange sier at elsykler er så tunge, men det syns jeg går helt greit. Har for eksempel ingen problemer med å løfte den inn og ut av boden.

 

Jeg sykler også mye på grusvei da jeg bor på landet. Her fungerer den også bra.

 

Gleder meg til fortsettelsen og har store planer om også å sykle vinterstid. Veldig deilig å starte dagen med en sykkeltur og jeg kjenner virkelig at jeg får litt trim også!!

 

Neste punkt på listen blir å stæsje den opp litt med kurv, etc. Sykkelpikene har jo så mye fint å praktisk man kan "oppgradere" den med.

 

Fått mye kommentarer om hvor fin den er! Gøy å ha en sykkel som ikke ser ut som alle andre.

 

Hilsen nybakt og lykkelig elsykkel eier
Monica:)

 

 

Les mere om elsykkelen her

 

 

 

 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.