ELECTRA PATH GO ERFARINGER


I våre butikker kan alle tilgjengelige sykler prøves. Du kan gjerne ta deg en sving rundt om i nabolaget for å kjenne etter om det er riktig modell for deg. Det er gøy, og vi liker veldig godt å gi kundene våre denne muligheten.

 

Electra sin nye elsykkel heter Path Go. Den kom til våre butikker i begynnelsen av oktober 2019 (sykkelprodusenter slipper som regel neste års modeller allerede i august/september). Erfaringer så langt er positive. Her er noen av tilbakemeldingene vi har fått fra kunder som har prøvesyklet.

 

På bilde ser du Path Go 10D i fargen Aqua

 

Les Dinside sin omtale av Electra Townie Path Go! 10D her. "Bysyklistens drømmesykkel".

 

 

«Den var utrolig stabil»
Ja, den er det. Det syns vi selv også. Det er blant annet takket være en god rammekonstruksjon og brede dekk.

 

«Herremin, det gikk lett opp bakken! Jeg kan jo ha gubben bakpå her»
Ja, du kan sikkert ha gubben bakpå. Enhver bakke blir lett med spesifikasjonene til Electra Path Go. Vi er helt sikre på at du blir fornøyd!

 

«Den var god å holde i»
Ja, det hører vi ofte. Sykkelen har ergonomiske håndtak, som gjør at du kan hvile håndflaten mot styret. Håndtakene er laget i et materiale som gir godt grep. Til sammen utgjør dette en forskjell i at du slipper i gripe fast i styret. Du kan mer eller mindre holde hånda avslappet mot styret. I tillegg har Electra patent på det som kalles for «Flat Foot Technology», som er et design som gir syklisten oppreist og komfortabel sittestilling. Helt unikt.

 

«Det føles som om sete er løst»
Det er ikke løst. Det er bare god demping. Electra har laget nytt sete sammen med en av verdens ledende produsenter av sykkelseter (Selle Royal). Utformingen kjennetegner Electra med at den er både bred og tykk. Sete er laget i gel, i tillegg til demping. Det er dempingen som gjør at det i starten føles som at sete er løst. Sete krenger for å dempe belastninger. Det er bare digg! Lover.

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.