KOMFORTABEL SYKKEL

 

Electra er kjent for sin personlige stil og komfortable sittestilling. Flat Foot Technology® kan på enkleste mulig måte forklares som en komfortabel og ergonomisk riktig sittestilling for dem som ikke sykler i forbindelse med sport.

 

Ikke alle ønsker å sykle fort. Noen ønsker å sykle komfortabelt og nyte dagen, mens den er der. Ikke spar på minutter med en rask sykkel - spar på hverdagens øyeblikk. Electra sin patenterte Flat Foot Technology® er svaret til alle som ønsker en komfortabel sykkel. Flat Foot Technology® er så bra at Electra har over 70 % av komfort-sykkel-markedet i hele USA. Electra ble for noen år siden kjøpt opp av verdens største sykkelprodusent (Trek) nettopp på grunn av dette.

 

 

Kort og enkelt forklart er Flat Foot Technology® en konstruksjon der pedalene er plassert et stykke foran sete. På denne måten får du strekt benet ut, samtidig som du har rett rygg og blikket frem. Når du sykler føres vekten av overkroppen ned i sete, i stedet for over skuldre og videre over håndleddene. Du får en behagelig sykkeltur hvor skuldre, nakke, rygg, håndledd og hofter har en ergonomisk riktig stilling. I tillegg kan du sette foten i bakken uten å gå av sete  - det er helt brilliant - må bare oppleves.

 

Mange prøver å sammenligne seg med Electra, men ingen er i nærheten. I vertfall ikke lovlig. Flat Foot Technology® er patentert. Electra har Flat Foot Technology® på både manuelle sykler og elsykler. I tillegg har de fleste Electra sykler ekstra komfortabelt sete, gode håndtak/holker og et buet styre. Samlet sett utgjør dette en stor forskjell i brukeropplevelse. Kunder som prøvesykler i våre butikker er som regel ikke i tvil. Og kunder som nettopp har blitt frastjålet sykkelen kommer tilbake for å kjøpe ny. De ønsker seg rett og slett ikke tilbake til en fremoverlent hybridsykkel.

 

Hybridsykler er gode til sitt formål. De fleste som kjøper Electra har et formål. De skal gjerne til og fra noe. For eksempel pendle til jobb, levere barn i barnehagen eller i forbindelse med fritidsaktiviteter. Daglige formål, hvor det ikke er et poeng i å sykle fortest mulig. Er det ikke bedre å nyte dagen?

 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.