Electra Bicycle Company ®

 

Electra er et amerikansk sykkelmerke, etablert i 1993. Electra eies av amerikanske TREK, som er en av verdens største sykkelprodusenter. Electra er på mange måter TREK sitt "lifestyle" merke i et ellers stort sortiment med alt fra landeveissykler til mountain bike. Electra er spesielt kjent for sin personlige stil og komfortable sittestilling. Rammens utforming er så godt egnet for ergonomisk riktig sittestilling at den er patentert. Rammens utforming i kombinasjon med justeringsmulighet for høyde og vinkel på både sete og styre gjør at syklene passer så og si alle.

 

Sykkelpikene er blant de størtse forhandlerne av Electra i Europa, Vi kan takke våre kjære kunder for at lille Sykkelpikene i lille Norge er blant verdens største forhandlere av elsykler fra Electra. Det er veldig gøy.

 

 

 

Electra sine elsykler er overlegne på komfort og sittestilling. Rammens geometri, som er patentert, som sørger for oppreist sittestilling samtidig som benene strekkes helt ut. Electra kaller dette for "Flat Foot Technology ®". Dersom du liker å sitte oppreist og komfortabelt, eller har vondt i nakke/skuldre/håndledd, er en sykkel fra Electra verd å prøve.

 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.