Townie Path Go med buet styre

Electra Townie Path Go er en svært komfortabel sykkel. Den leveres helt komplett og med den overlegne komforten som kjennetegner sykler fra Electra. Styret på Townie Path Go er litt buet. Det er ikke helt rett, men heller ikke en full bue. Det er opp til syklisten å bedømme om det er mest komfortabelt med rett styre, litt bue eller full bue som gir "Amsterdam-sittestillingen". Det handler om komfort. Som syklist blir du fort vant til sittestillingen, uansett hvordan den er. Noen ønsker rett styre eller styre med liten bue på grunn av at de har lange armer og av den grunn ønsker lenger avstand mellom sete og styre. Mens andre ønsker full bue på grunn av smerter i nakke, rygg, håndledd eller skuldre. Med full bue sitter du enda mer oppreist enn den originale grunnposisjonen til Townie Path Go.

 

På Townie Path Go er det mulig å bytte styre. Styret som medfølger har liten bue. Dersom du ønsker full bue, anbefaler vi styret som heter Electra Amsterdam. Trykk her for å gå direkte til produktet i nettbutikken. Det er veldig enkelt å bytte. Det er ikke behov for spesiell kunnskap. Girhendler, bremser og lignende tas enkelt av og monteres tilbake på det nye styret. MEN: den indre diameteren på amsterdamstyret er mindre enn på det medfølgende styret. Proppene ytterst på holkene passer derfor ikke helt av seg selv. Løsningen er å snurre elektrikertape rundt plastproppene 5-6 runder. Deretter slå de på plass. Alternativet, dersom du ønsker det, la det være åpent i hver ende. Det går også helt fint.

 

Hvis du kjøper sykkel i butikk kan du snakke med betjeningen for å undersøke mulighten for å bytte styre. Dersom du bestiller i nettbutikken, må det avtales på forhånd med vår kundeservice.

 

Bilder under viser eksempler på ulike styrer. Det finnes mange varianter. Bildene er altså bare et eksempel for å illustrere.

 

Rett styre

 

 

Styre med liten bue

 

 

Styre med full bue

Også som vist på bilde under. Bilde er tatt etter at vi byttet ut det originale styret med et "Amsterdamstyre".

 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.