Få hjelp til å sette sammen en flott sykkelpakke

Du synes kanskje det er vanskelig å finne frem i jungelen av sykler og tilbehør. Vi ønsker å hjelpe deg på din reise frem til ny sykkel. Det viktigste for oss er at du får en sykkel som du får mye glede av. Vi gir deg pakketilbud på store ordre med sykkel og tilbehør. Slik som for eksempel elsykkel, transportsykkel eller ved kjøp av flere sykler samtidig. Vi sender deg et oversiktlig tilbud med modellbeskrivelser, bilder og priser, slik at du kan sitte i ro og fred før du bestemmer deg. Tilbudet lagres på ditt kundenummer. Det kan dermed hentes inn i nettbutikken for bestilling der eller tas med til en av våre butikker.

 

Enten du ønsker å bestille på nett eller i butikk kan du tenke gjennom følgende fire punkter:

 

1. HVORDAN OG HVOR SKAL SYKKELEN BRUKES?

Er det til og fra jobb? Har du mange bakker der du skal sykle? Skal du sykle med barn? Planlegger du en sykkelferie til sommeren? Vil sykkelen primært bli brukt til kosesykling slik som til og fra butikken, eller for å sykle ned til brygga for å spise softis? Jo bedre vi kan kartlegge hvordan du skal bruke sykkelen, jo bedre kan vi veilede deg til rett sykkel som du blir fornøyd med.

 

2. HAR DU NOEN PLAGER?

Alle syklene fra Electra har patentert utforming på sykkelrammens utforming. Dette gjør at du som syklist ikke får belastning på nakke, skuldre, rygg og håndledd. Alikevel vil vi kunne hjelpe deg med å finne korrekt sykkelmodell som er tilpasset deg og dine eventuelle plager.

 

3. HVILKE BEHOV HAR DU?

De fleste som sykler har et behov for å ta med seg noe. Det kan være treningstøy, PC, ekstra skift, håndvesken, matvarer på vei hjem fra butikken, flaske med bobler, bukett med blomster, skolesekkene når du skal hente i barnehagen osv. Noen har ryggsekk, noen ønsker en kurv og noen vil helst ha sykkelveske. Du kan aldri få nok oppbevaringsplass. Hvis du får en ny bod hjemme, så klarer du å fylle den også.

 

4. SIKKERHET

Vi ønsker at både du og sykkelen skal være trygg. En trygg hjelm og en god sykkellås vil vi alltid anbefale deg. Husk at en sykkelhjelm har en holdbarhetsdato! Inne i alle hjelmene skal du finne produksjonsdatoen. Så hvis du har allerede en sykkelhjelm, så sjekk datoen. Du kan lese mere om dette her. De fleste av våre sykler kommer med en rammelås på. En rammelås vil låse bakhjulet slik ingen kan sykle avgårde på din sykkel. Men vi anbefaler deg også en sykkellås som du kan låse fast til en gjenstand, slik som et sykkelstativ. Og gjerne også en sykkellås som ikke lar seg klippe over. Du kan lese om vår mest solgte sykkellås her.

 

FREMGANGSMÅTE

Når du har tenkt gjennom disse punktene, er vi allerede på god vei. Da kan du finne frem kaffekoppen eller noe annet godt i glasset og ringe oss på 99223489 eller sende epost fra den gå knappen nederst til høyre. Vil vi sammen finne frem til en sykkelpakke som passer til deg. Vi kan ikke love deg at vi kan gi deg rabatt på sykkelpakken, men vi skal alltid prøve å gjøre deg fornøyd. Dette kan du også gjøre selvom du vil kjøpe i en av våre butikker. Tilbudet du får tilsendt på epost kan du ta med til butikken og fremvise til betjeningen som vil hjelpe deg videre. Gjør følgende dersom du ønsker å hente tilbudet inn i kassen til nettbutikken:

 

  1. Besøk nettbutikken fra PC, Mac eller tablet. Tilbud kan for øyeblikket ikke hentes inn på mobil.

  2. Logg inn med din epostadresse.

    • Dersom du har logget inn tidligere, kan du bruke samme passord eller trykke på "glemt passord" for å lage nytt.

    • Dersom du aldri har logget inn tidligere, må du opprette nytt passord ved å trykke på "glemt passord".

  3. Gå videre til kundesenter > Ordrehistorikk > Tilbudsstatus.

  4. Trykk på tilbudet i listen over aktive tilbud. Vær oppmerksom på at tilbud som standard er gyldig i 14 dager. Etter det forsvinner de fra listen og må eventuelt åpnes på nytt av oss.

 

 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.