ELSYKLENE FRA ELECTRA HAR FLEST SMIL PR MIL

"Sykkelmerket Electra slår knockout på resten"

 

Tenk deg at du sitter å trykker i ei bilkø, mobilen er nesten tom for strøm, du er kaffetørst og skulle ha vært på kontoret for 11 minutter siden.


Forbi deg på høyre side suser den ene syklisten forbi etter den andre. Full fart og kanskje i fult fokus på å slå gårsdagens rekord til jobb. Men så skjer det noe … En Dame på sykkel kommer glidende opp på siden av deg og stanser på rødt lys, du ser på henne. Det er ikke hvilken som helst dame, og slettes ikke hvilken som helst sykkel. Damen sitter rak i ryggen. Hun setter ut foten og sitter ganske fornøyd på sitt brede sete. Hun griper kaffekoppen som henger på styret og benytter anledningen til å se til å nyte morgenlyset som kommer glidende over trærne i parken like ved.


Du klarer ikke la være å se nærmere på henne. Sykkelen har en nydelig grønnfarge du ikke har sett andre steder, en farge som minner om Jotuns duse fargekart. Det henger en knall gul lærveske på bagasjebrettet og en glitrende blå hjelm. Trafikklysene er i ferd med å bli grønne. Hun ser seg til siden og får øyenkontakt med deg. Så smiler hun et bredt smil, og slår en pling som hilsen på den blå ringeklokka med uglemønster på, før hun glir ubesværet av gårde i gater, bakker og ut en evighet.


Du glemmer nesten at du selv har grønt lys. Men sitter nå selv og smiler bak rattet. Du skrur opp Abbas «Dancing Queen» på radioen mens du ser den syklende damen danse seg oppover en sidegate med flagrende skjerf, blå glitrende hjelm på sin grønne sykkel. Damen på sykkel smiler garantert helt frem til dit hun skal, og hjem igjen. Og Gud vet hvor mange andre hun får til å smile på sin vei.


Slik er det å eie en Electra elsykkel. Som om hver dag er en ny vårdag. Du kjenner at du er dronning, og gjør verden mye blidere, gladere, tryggere og innholdsrik. Rik på smil. Mil etter mil.

 

***

 

Har du lyst til å finne din stil?  Hos Sykkelpikene får du velge mellom farger og mønster, blomster, sykler og hjelmer. Vil du ha en helt svart klassisk sykkel, sier du?  Vi har det også! Det blir som den svarte kjolen vi alle har i skapet, og kan bruke til alle anledninger. Velg en morsom ringeklokke og ta på knallrød leppestift, og så er også du klar for å erobre verden og gatene med smil og stil.  Velkommen til oss <3

 

> Finn din nye Electra elsykkel her <


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.