Hvorfor velge Electra Townie Commute Go?

 1. Ergonomisk sittestilling – Ta vare på deg selv! Avlast skuldre, nakke, rygg og håndledd. Med denne sykkelen sitter du som en dronning. Behagelig, avslappende og med god oversikt. Og når du stopper trenger du ikke gå av setet for å ta foten i bakken. Du kan faktisk sitte på setet og ha foten i bakken samtidig. Electra har patent på denne sittestillingen som kalles Flat Foot Tecnology.
   

 2. Kraftig motor – Med Bosch Performance Line er det lekende lett å sykle opp heftige bakker. Velg mellom fem motormodus, alt etter hvor mye drahjelp du ønsker.
   

 3. Interne gir – Hopp fra høyt til lavt gir uten å stoppe. Sykkelen har 5 interne gir av typen Shimano Nexus.
   

 4. Effektive bremser – Hydraulske skivebremser fra Tektro bremser raskt og effektivt, selv i bratt nedoverbakke med mye last. Mest behagelig effekt får du ved å bruke både frembremsen og bakbremsen samtidig.
   

 5. Stort sete – Jeg tuller ikke, det er SYKT DIGG å sitte på!! Endelig har noen skjønt hvor viktig det er med sykkelkomfort!
   

 6. Stor bue på styre – Du får styret nærmere deg, som avlaster skuldrene og gir en bedre komfort når du svinger. Dette gjør også at du får blikket naturlig frem.
   

 7. Universal størrelse – Passer de fleste og kan tilpasses både med høyde og vinkel på sete og styre.
   

 8. Kan brukes hele året – Bruk gjerne piggdekk og nyt sykkelturer hele året!
   

 9. Brett foran og bak – Du kan enkelt ha last både foran og bak, f.eks et barnesete bak og en kurv foran. Frontbrettet gjør det enkelt å feste kurv, veske eller kasse og gjør at tyngden står stabilt på brettet.
   

 10. Nydelig utseendet med høy kvalitet – Det er lett å forelske seg i en så fantastisk sykkel som har alt av det beste! Kom gjerne innom en av Sykkelpikenes butikker for å prøve den!

 

Her tester vi Commute Go i bratt bakke, med og uten motorkraft:

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.