For første gang i marka med elsykkel.

 

Jeg har vært mange ganger på Kikut med sykkel. Stort sett i høyt tempo med min Cycklocross. Som oftest i konkurranse med meg selv om å "perse" på distansen fra Lindern til Kikut.

 

Etter at jeg fikk min nye Yuba Spicy Curry fikk jeg en helt ny erfaring. Jeg tok med datteren min som for første gang opplevde en «Kikut- tur». Det gjaldt meg også, til tross for mange turer gjennom årene. Hvorfor? Jo, fordi jeg denne gangen fikk den mest avslappende turen med massevis av naturinntrykk. For første gang så jeg naturen, vi stoppet, plukket blomster, tok en rast ved et utsiktspunkt. Datteren min hylte av glede, sang og spiste kjeks gjennom 5 mil i marka. Uten at det kostet meg noe særlig pga. en kraftig elmotor som gjorde Nordmarkas bratteste motbakke til en lek. Med fornuftig bruk av motormodus, fra eco til turbo modus hadde jeg halvparten av batterikapasiteten da vi var hjemme igjen!!


Vi hadde en fantastisk opplevelse rett og slett. Må og skal gjentas!! Jeg har brukt sykkelen i det daglige siden jeg fikk sykkelen for ca. Tre uker siden. Enten med passasjerer eller som transportsykkel til bandøving eller spillejobb.

 

Geir Bremer,
Fornøyd Yuba Spicy Curry eier:)

 

 

 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.