Jeg fikk sykkelen min i slutten av juli, og jeg elsker den! Første el-sykkel for meg. Jeg brukte den til å komme på jobb før sommerferien. Så fin og glatt å sykle og så lett å opp bakken! Jeg kan sykle opp bakker jeg ikke kunne med en vanlig sykkel. Nå installerte jeg barnesete og begynte å bruke det til å gå i barnehage og jobb. Sønnen min og jeg elsker det!

 

På toppen av det er det veldig stilig. Tommel opp!

 

Hilsen

Mathilde I. Barriet

 

Sykkelen er en Electra Commute Go

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.