Jeg har vært syk i snart to år, og er rimelig avkreftet og veldig sårbar for infeksjoner og sykdom. Jeg har en kolonihage, men det har vært litt vanskelig å komme seg dit spesielt i disse coronatider hvor jeg må holde meg langt unna offentlig transport. Lykken var stor når jeg kunne sykle opp dit uten å bli for sliten. I tillegg til at sykkelen er behagelig å kjøre på, lett å hanskes med og har god batterikapasitet, så synes jeg at den kler kolonihagen veldig godt. Synes ikke dere? Jeg gleder med til å kunne bevege meg rundt med den nye sykkelen, som åpner byen for meg til turer, noe som er veldig inspirerende.

 

Hilsen

Margrete

 

Margrete har en Electra Path Go elsykkel.


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.