PRISØKNING 2020

På grunn av store svekkelser i kronekursen må Sykkelpikene på nytt øke prisene. Det skjer dermed for andre gang i løpet av 2020. Prisene økte første gang 15 januar, og nå for andre gang mandag 23 mars. Prisøkningen skjer på spesielt utsatte varer og kategorier. Sykkelpikene gjør alt vi kan for å ikke skyve hele kostnaden over på våre kunder. Vi jobber derfor med en løsning der kundene betaler litt mer, mens mesteparten av valutatapet fordeles mellom Sykkelpikene og våre leverandører.

 

Hvis du planlegger å kjøpe, så anbefaler vi å bestille før søndag 22 mars 2020. Det gjør ingenting om du er usikker på farge eller modell. Bestill den du tror du ønsker, så kan du eventuelt endre. Det viktigste er at varen bestilles. Og husk at når du bestiller på nett, har du alltid 14 dager angrerett fra tidspunktet varen blir levert.

 

Nesten alt vi kjøper betales i Euro eller US dollar. Når vi betaler og veksler i norske kroner er både Euro og US dollar nesten 20 % dyrere enn på samme tid i fjor. Den kraftige svekkelsen i kronekursen begynte i siste halvdel av 2019 og fortsetter som vist i grafene utover i 2020. Les mer om dette i for eksempel E24 sin artikkel fra 17 mars 2020.

 

NOK - EUR

Hentet fra Norges Bank

NOK - USD

Hentet fra Norges Bank

INFO GITT OM PRISØKNINGEN 15 JANUAR 2020

15 januar 2020 øker vi prisene på enkelte varegrupper. Det er i hovedsak på grunn av følgende årsaker:

 

  • Norge er i en situasjon med svak kronekurs mot blant annet Euro og Dollar. Omtrent alt vi kjøper betales i Euro eller Dollar. En vanlig elsykkel kan med dagens valuta koste mellom 600 til 1000 kroner mer inn til oss, sammenlignet med 2019-sesongen.

  • Generell prisvekst. Mesteparten av varene våre har ikke blitt prisjustert på 2-3 år.

  • Økte priser fra leverandør.

  • Ny spesifikasjon. Gjelder spesielt nye elsykler. Syklene kan se like ut som fjorårets modell, men kan likevel være utstyrt med helt andre spesifikasjoner. For eksempel ny motor eller nytt girsystem. Det blir prisøkning på nesten alle elsykler.

Kjøp nå og få 2019-priser. Hvis du planlegger å kjøpe nye elsykkel, så anbefaler vi å bestille før 15 januar 2020. Det gjør ingenting om du er usikker på farge eller modell. Bestill den du tror du ønsker, så kan du eventuelt endre før levering. Det viktigste er at sykkelen bestilles. Og husk at når du bestiller på nett, så har du alltid 14 dager angrerett fra tidspunktet sykkelen blir levert.


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.