SE OPP FOR SMILEHULL, HER KOMMER RAYVOLT

 

Hvis man skulle lagd et nytt trafikkskilt for Rayvolt, så måtte det være, SE OPP FOR SMILEHULL. Når du glir stille igjennom byen på en Rayvolt elsykkel kan du være sikker på en ting, folk ser deg og de smiler. I den til tider grå massen av elsykler kan man ikke la være å legge merke til Rayvolt, med sitt vintage design, innovative teknologi og blide eiere.

 

Rayvolt ble skapt av den franske gründeren Mathieu Rauzier og sammen med sitt  engasjerte tema i bydelen El Born i Barcelona har de utviklet en range av elsykler som nå ruller i 23 land. Rayvolts filosofi er å utvikle en alternativ måte å bevege seg på som en ren, høyteknologisk og stilfull. Navnet Rayvolt består av elementene sol (RAY) og den elektriske enheten (VOLT) som sammen skaper det vi kaller den elektriske Rayvolution. Rayvolt er nytt frisk pust i elsykkel-markedet og består av en range fra strandcruisere til klassiske modeller for beviste pendlere i bysentrum. Oppskriften har vært å kombinere iøynefallende design med nyskapende teknologi, noe som oppsummeres i deres slogan:

Gårsdagens sjarm – dagens teknologi – morgendagens løsninger

 

Selskapets egenutviklede tekniske løsninger og kraftige motor blir styrt av smart computeren EIVA, som man enkelt laster ned som en app. Kombinert med signaturdesign fra en rekke stilperioder leverer man en range av tidløse elsykler med nostalgisk design. Hos Sykkelpikene er tre av de mest populære modellene nå klar for tur. Valget står mellom flaggskipet Rayvolt Cruzer, med sin inspirasjon fra tidlige Indian motorsykler, til den mer aggressive og robuste Rayvolt Torino, eller en Rayvolt Clubman som har plukket litt fra alle og gir veldig mye sykkel for pengene 

 

Du vil straks vite om du vil ha en Ravyolt sykkel eller ikke, når du har sett eller prøvekjørt den. Rayvolt dreier seg om velge sin egen stil og kvalitet, hele veien.

 

GARANTIER:

  • Ramme - 5 år
  • Motor og batteri- 2 år
  • Dekk og bremser - 1 år
  • Overtrekk - 5 år
  • Lader - 1 år
  • E.I.V.A - 1 år
  • Ekstrautstyr - 1 år

 

 

 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.