Smarte dingser til din sykkel

 

 

Hos Sykkelpikene liker vi smarte dingser, både når det gjelder å stæsje opp sykkelen, men også dingser som du vil ha nytte av. Under ser du noen eksempler på dingser du vil elske.

 

 

Sidespeil

 

Speil som monteres på styre. Med dette får du god oversikt over trafikken som kommer bak deg. Passer til de aller fleste sykler, og er svært enkel å montere.

 

Kan kjøpes her

 

 

Refleksarm

 

Retro refleksarm i oransje farge.Gir sykkelen en herlig "touch". Hvit refleks foran og rød bak. Passer på alle bagasjebrett med diameter på stålet mellom 7 og 18 mm. Enkel mointering. Kan foldes inn når den ikke skal brukes.

 

Kan kjøpes her

 

 

Setetrekk

 

Holder setet tørt på regnfulle dager. De fleste sykkelseter har en søm over eller langs setet. Her vil regn komme inn og gjøre setet ditt våt. Med Setetrekk så slipper du dette. I tillegg får du pynta opp sykkelen. Kommer i ensfarget og i farger/mønster.

 

Kan kjøpes her

 

 

Koppholder

 

Ta med kaffekoppen på sykkelturen. Perfekt for tidlig morgener på vei til jobb. Passer alle sykler. Enkel montering.

 

Kan kjøpes her

 

 

Mobilholder

 

Enkel, rask og universell løsning for montering av mobil på sykkel. Løsningen kan festes på runde styrer med 19 - 25,4 mm diameter. Løsningen har et langt ledd som kan vinkles i alle retninger. På denne måten kan telefonen løftes nærmere eller i en spesiell vinkel - alt etter som. Holderen kan gripe rundt alle vanlige mobiltelefoner. Løsningen er stabil, robust og har et trygt og godt grep rundt mobilen. Rustfritt materiale. Passer de fleste sykler.

 

Kan kjøpes her

 

 

Setetrekk i ekte ull

 

Setetrekk laget av 100% ull. Garantert mykt og varmt å sitte på. Gjør sykkelturen mer behagelig på kalde vår, høst og vinterdager. Passer de fleste vanlige sykkelseter, også de brede sadlene vi har på noen av våre sykler.

 

Kan kjøpes her

 

 

Håndvarmere

 

Handvarmere som er perfekte til kalde dager. Festes til sykkelstyret og du "trer" din hand inn i handvarmerne. Handvarmerne er romslige slik at bremser og gir er tilgjengelige inne i handvarmeren.

 

Kan kjøpes her

 

 

Sykkellås som festes på sykkel

 

En aktiv syklist vet at det alltid er et spørsmål om hvor låsen oppbevares når den ikke er i bruk. En lett lås kan legges i kurven eller i jakkelommen. Gode låser med høy sikkerhetsklasse veier naturligvis mer. Denne låsen veier hele 2,2 kg. Hvordan den oppbevares er ivaretatt på en genial måte. Etuiet som følger med holder låsen fast og passer på alle sykler.

 

 

Kan kjøpes her

 

 

For flere smarte dingser, se her


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.