STRAM SKRUENE PÅ SYKKELEN DIN

 

Mange problemer forebygges ved å etterstramme skruer. Det er helt normalt at deler kan løsne over tid. Det skjer med alle sykler og er helt uavhengig av merke, type og hvilken sykkelbutikk den kommer fra. Det er rett og slett bare sånn det er. Følgende tips kan spare deg for mange penger og mye frustrasjon.

 

Sykkelpikene har en kampanje for alle som har kjøpt sykkel hos oss. Alle som sjekker sykkelens tilstand og strammer skruene får 20 % rabatt på en valgfri vare med ordinær utsalgspris på opptil 2000 kr.

 

Gjør følgende:

 

  • Ta bilde av deg selv når du strammer skruene.

  • Last opp bilde på Facebook eller Instagram og skriv @Sykkelpikene i kommentarfeltet på innlegget.

  • Kontakt kundeservice på epost og henvis til produktet du ønsker rabattkode på.

 

Sykkelens tilstand bør sjekkes jevnlig og minst to ganger i året. Du kan både stramme skruer og vedlikeholde uten at det går ut over reklamasjonsretten. Mangel på tilstandskontroll og vedlikehold kan derimot gjøre at du mister reklamasjonsretten. Med jevnlig kontroll kan du oppdage problemer før de utvikler seg til noe mer.

 

Utstyr som tilhører gir, bremser, drivverk og styre bør vedlikeholdes av en kyndig person. Følgende deler kan strammes uten spesiell kompetanse: pedal, skjerm, hjulaksling, bagasjebrett, støtte, sete, setepinne, lys, kurv, lys, ringeklokke og kjedekasse. Det er i tillegg lurt å sjekke kabler og ledninger. Kontakt oss gjerne på epost dersom du trenger hjelp.

 

Fordelen med å vedlikeholde selv, er at du sparer penger, samtidig som du tar godt vare på sykkelen. Ulempen med å vedlikeholde selv, er at du selv har ansvaret. Når du vedlikeholder sykkelen selv, så blir også risiko for oppgaven overført til deg. Det vil si at du selv er ansvarlig for konsekvensene av å gjøre feil. Hvis du er i tvil, anbefaler vi å gjøre så mye som mulig selv og overlate resten til et sykkelverksted.

 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.