Fantastisk gøy å få tilbakemelinger som dette. Les om ekte sykkelglede med piggdekk på elsykkel i Oslo. Lena Ronge har en Electra Townie Commute Go 8i elsykkel, med kurv og to sykkelvesker.

 

Hei!


Jeg har nesten fått et nytt liv etter at jeg kjøpte elsykkel.

 

For noen år siden jobbet jeg som flyvertinne i SAS. Jeg fløy mye til Beijing. Trafikken var helt forferdelig. Vi satt timevis i kø for å komme til et sted å spise, handle, turistattraksjoner ol. Jeg visste jo at det var mange som syklet i Beijing, men jeg skjønte ikke hvor de var! Heldigvis fikk jeg en kjæreste som var mer eventyrlysten enn meg. Han ble med meg på tur og vipps, så hadde han leid sykler til oss. En helt ny verden åpnet seg. Sykkelveiene var like brede som bilveiene, de lå bare ute av syne fra et bilvindu. Steder det før tok mange timer å komme til, kunne vi sykle til på få minutter. Helt fantastisk!


Så til el-sykkeleventyret mitt her i Norge. Jeg har alltid elsket å sykle. Men som byboer, har jeg blitt reddere og reddere i trafikken. De siste årene har derfor sykkelen min stått og rustet. Jeg har heller ikke fått med meg alle sykkelveiene som er laget i Oslo sentrum.


I sommer fikk jeg tilbake penger på skatten. Da tok jeg affære. Nå har min nydelig elsykkel fått piggdekk på og jeg ser frem imot en vinter på to jul. Tar nesten aldri banen mer, ei heller bil. To sykkelvesker gjør til og med storhandelen enkel.

 

Redd? Phu, aldri! Jeg må faktisk synge hver gang jeg suser av gårde.

 

Med vennlig hilsen Lena Ronge

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.