ALLE sykkelhjelmer har en holdbarhetsdato

Ok, det står ikke best-før dato på sykkelhjelmen, men det står et klistermerke med produksjonsdato ofte plassert på innsiden av hjelmen.

 

 

I likhet med andre tilsvarende plastkonstruksjoner, som barneseter for bil, utsettes også sykkelhjelmer for hverdagsslitasje som over tid kan svekke plast og polstring. En tommelfingerregel er at du skal skifte ut sykkelhjelmen hvert 5 år. Men faktorer som sol, regn, svette og feil oppbevaring kan forringe kvaliteten. En aktiv syklist som sykler hver dag i alle slags forhold bør faktisk skifte ut sykkelhjelmen hvert år. Har sykkelhjelmen vært utsatt for en ulykke skal den skiftes ut med en gang. Vist du mister sykkelhjelmen i bakken, så sjekk for synlige sprekker i hjelmen. Har hjelmen har blitt mistet gjentatte ganger i bakken bør den skiftes ut.

 

TA MED SYKKELHJELMEN INN

For at sykkelhjelmen skal vare lengst mulig anbefales det at sykkelhjelmen lagres på ett tørt sted med relativt jevn temperatur. Unngå å la sykkelhjelmen henge på styret når du parkerer sykkelen i garansjen eller i boden.

 

Bruk en sikker sykkelhjelm!

Les mere om hvilken sykkelhjelm vi anbefaler her

 

 

 

 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.