Vi takker for hyggelig tilbakemelding fra janne.

 

Jeg er veldig fornøyd med min Electra Loft Go 8i elsykkel. Den er flott og se på, spesielt stilig med bagasjebrettet foran og jeg synes fargen Aqua er en flott farge. Å ikke minst er jeg veldig fornøyd med den doble støtten som gjør at den står stødig og ikke velter.

 

Jeg liker å sykle for turen sin del, sykle å se, stoppe å raste på koselige steder. Og med denne flotte sykkelen er gleden enda større. Den er god å sykle, sitter veldig godt med rett rygg, lett å gire, veldig god komfort og displayet er enkelt i bruk. Batteriet holder seg veldig bra, og den lader raskt. Jeg sykler både på veier og turstier, det er ikke noe problem med denne sykkelen. Sykler lett oppover lange bakker, både på asfalt og grusveier. I tillegg trekker den lett hundevognen, merker den ikke, selv om den veier til sammen ca 20 kilo med hunden i. Kurven Basil sykkelkurv Detroit henger godt på rattet og er veldig praktisk på tur hvor en har alt lett tilgjengelig.

 

Å investere i denne elsykkelen har gitt meg enda mer sykkelglede enn jeg hadde før med min vanlige sykkel. Jeg må innrømme jeg har fulgt ivrig med i Sykkelpikenes sider over lang tid og brukt god tid på å finne den sykkelen som ville passe meg best. Og jeg fant den.

 

Hilsen

Janne H.

Lykkelig Electra Loft Go 8i elsykkel eier ??

 

 

 

 

 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.