TREK Allant+ elsykkel

Allant+ er en serie sykler som gjør det enkelt å velge sykkel fremfor bil. Enten det er i byen, til jobb eller på helgeeventyr. Allant + gjør motvind til medvind og tunge bakker til en lek.

 

 

Laget av sykelister for sykelister

TREK er en av verdens mest fremgangsrike sykkelprodusenter. Allant+ er et ressultat av alt de er flinke på. Erfaring, entusiasme, teknikk og kunnskap. Syklene tåler å bli testet og er blant annet kåret til årets elsykkel.

 

 

Pendling eller helgeeventyr?

Enten du er aktiv sykelist eller bare setter pris på kvalitet og brukervennlighet, er Allant+ en sykkel som du blir fornøyd med. Like god til jobb som til stranden for å bade. Og skulle du likevel ønske å bytte har Sykkelpikene 365 dager byttemulighet. Vi er sikre på at vi har en sykkel du kommer til å elske.

 

 

Selvsikker

Det er ikke rart vi blir selvsikre når syklene er utstyrt med elsykkelsystem fra Bosch. Markedslederen på brukervennlighet og holdbarhet. Felles for Allant+ serien er at de er utstyrt med kraftig motor og stort batteri. Når sykkelen fungerer bra i alle situasjoner gjørt det at du føler deg trygg.

 

 

Range Boost

Har du behov for enda lenger rekkevidde, kan syklene utstyres med Range Boost. Det er et kit med ekstra batteri som gir opptil 1125 Wh batterikapasitet. Med Range Boost monteres det et ekstra batteri på toppen av det integrerte. Når løsningen er installert kan begge batteriene lades samtidig.

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.