Electra Townie Commute Go! elsykkel

 

Vi takker for hyggelig tilbakemelding og bilder fra Victoria, med hennes fortelling fra hverdagen med elsykkel. Tommel opp for Victoria som "sykler med stil". Herlig sykkel-outfit!


Til min bursdag i juni 2019 fikk jeg en flunk ny Electra Townie Commute Go! Den ble straks tatt i bruk og nå føler jeg at jeg har syklet Norge rundt, eller i vertfall rundt hele distriktet hvor jeg bor.
 
Jeg hadde lenge ønsket meg en fin sykkel som jeg kunne sykle til arbeid med og ellers på små turer rundt omkring til stranden eller til svømmeanlegget ved Mosvangen.
 
Med sykkelen fikk jeg også en del ekstra utstyr og jeg har også «pimpet» den noe selv med fint «stash», som en stor kurv fremme til saker og ting, deilige håndvarmere og piggdekk for vinteren - og to store tasker som lett tas av og på bagasjebrettet bak.
 
Taskene er veldig greie for «shopping» og for dagligvarer. Med tre voksne karer i huset blir det en del mat og siden jeg sykler forbi butikken hver dag handler jeg litt ganske ofte i stedet for en stor økt en gang i uka. Veldig greit ??
 
En god del av tiden min tilbringes på sykkelen og jeg får stadig komplimenter fra kjente og ukjente om mine evner til å kunne sykle og samtidig prate, spise, drikke kaffe, flørte, holde en paraply i regnet osv ??
 
Det går veldig greit å komme seg av gårde på sykkelen i all slags vær. Motoren er en fin oppmuntring og selv etter en lang dag er det ikke slitsomt å komme seg hjem, selv i oppover bakke med taskene fulle av matvarer.
 
Jeg jobber på kontor og det er greit å få litt mosjon i hverdagen hvor jeg selv kan bestemme hvor mye jeg ønsker å anstrenge meg.
 
Nå gleder jeg meg til sommeren og sommerdekk. Jeg tenker det også kunne vært fint med en koppholder for min morgen capuccino? ??
 
Hilsen Victoria

 

 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.