VAUDE

 

VAUDE er en familiebedrift etablert i den tyske byen Obereisenbach i 1974, hvor det fremdeles er både utvikling og fabrikk. Det som skiller VAUDE fra mange andre er deres sterke engasjement for miljø, menneskerettigheter og bærekraft. Men ikke minst kvalitet, funksjon og brukervennlighet på produktene sine. I 2015 ble VAUDE kåret til Tysklands mest bærekraftige merkevare.

 

Dette er produkter man virkelig ønsker å eie.

 

 

 

 

Listen er lang over tiltak det jobbes med i forbindelse med miljø, menneskerettigheter og bærekraft. Noen av tiltakene er så omfattende at det krever fullstendig implementering i alt som skjer i hele virksomheten og i alle beslutninger som tas. Når du kjøper et VAUDE-produkt, får du et rett frem og ærlig produkt. Det er robuste materialer, smarte løsninger og praktiske funksjoner. Og som du sikkert allerede har forstått - et produkt som er produsert av et team som virkelig ønsker å en positiv bidragsyter i samfunnet. Dette er produkter man virkelig ønsker å eie.

 

FAIR WARE. VAUDE streber etter gode arbeidsforhold og lønn for alle arbeidere. De er medlem av Fair Wear Foundation (FWF) og er opptatt av å kontinuerlig forbedre arbeidsforholdene på alle sine produksjonsanlegg. VAUDE har oppnådd lederstatus, den høyeste statusen for FWF-medlemskap.

GREEN SHAPE LABEL. Med Green Shape Label tilbys funksjonelle og miljøvennlige produkter laget av bærekraftige materialer. De er produsert under gode arbeidsforhold langs hele forsyningskjeden. Kriteriene for etiketten er strenge og transparente. De er under konstant gjennomgang og dekker hele produktets livsløp fra design, til produksjon, til vedlikehold, til reparasjon og til slutt når produktet skal gjenvinnes.

KLIMANØYTRAL. Dette produktet er klimanøytralt. Alle utslipp fra materialer, produksjonsprosess og frakt er systematisk redusert og fullstendig kompensert for.

ECO FINISH. Dette produktet har VAUDEs vannavvisende Eco Finish. Overflaten er behandlet slik at regnvann "perler" og renner av - uten bruk av miljøskadelige fluorkarboner (PFC). Eco Finish beskytter mot regn og hjelper med å holde naturen ren.

PVC FREE. Fordi naturen er viktig for alle, avstår VAUDE helt fra å bruke PVC i produksjonsprosessene.

GRÜNER KNOPF. Grüner Knopf (Grønt merke), er det første statlige (Tyske) merket for sosialt og økologisk produserte tekstiler. VAUDE er det eneste selskapet i sin bransje som mottok Grüner Knopf for en stor del av sitt produktsortiment. Selskaper og produkter med dette merket må demonstrere sitt samfunnsansvar når det gjelder spørsmål om menneskerettigheter, sosial rettferdighet og miljøvern.

bluesign®. I 2001 er VAUDE den første produsenten i sin bransje som produserer en hel produktserie etter den strenge bluesign® standarden for miljø.

WWF (verdens naturfond). WWF Tyskland og VAUDE inngår et omfattende samarbeid innen miljøbeskyttelse.

GREENPEACE. VAUDE signerer Greenpeace sin Detox-forpliktelse og godtar å eliminere alle skadelige stoffer fra hele forsyningskjeden og produsere hele sortimentet helt fri for PFC (fluorkarboner) innen 2020.

GJENVINNING. VAUDE starter en "Upcycling Workshop", der nye produkter lages av rester fra fabrikken av flyktninger som er faste ansatte - et vellykket prosjekt for integrering og bærekraft.

 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.