Yuba Baguette sykkelveske

Baguette er den romsligste vanntette sykkelveska vi har. Den er beregnet for alle som har behov for å frakte mye i all slags vær. Vi har vært så heldige å få tre grundige tilbakemeldinger fra våre kunder.

 

 

Lotte skriver dette:

Denne sommeren har jeg hatt gleden av å teste Yuba Baguette sykkelveske for Sykkelpikene, med en tur langs Rallarvegen sist uke som sommerens høydepunkt.


Jeg fikk sykkelvesken i posten og kunne raskt og enkelt montere festene på vesken (men jeg måtte google hvordan det skulle gjøres, da det ikke var beskrevet i bruksanvisningen). Førsteinntrykket var av en solid og god veske med rikelig plass. Jeg har også stor sans for detaljen som gjør sykkelvesken om til en skulderveske, selv om sykkelfestene gjør at den ikke er like komfortabel å bære fra begge sider.


Siden jeg ikke har en Yuba elsykkel, men en EcoRide Ambassador, kunne jeg ikke bruke de nedre festene, men likevel har jeg aldri hatt problemer med at sykkelvesken spretter av i bruk, ikke engang på røffe grus- og pukkveier langs Rallarvegen! Siden dette har vært en sommer med en del regnbyger, har jeg også fått testet at sykkelvesken er skikkelig vanntett – og den har bestått testen med glans.


Som sagt var sommerens høydepunkt sykkelferien langs Rallarvegen, hele veien fra Haugastøl til Flåm, og Yuba Baguette var den perfekte tursekken. Jeg tok toget til og fra, og brukte da sykkelvesken som skulderbag. Den var tung, men ikke verre enn at det gikk fint å bære den. Og jeg fikk uten problemer plass til alt jeg trengte på en tre dagers sykkeltur pluss én overnatting i Bergen i hver ende. Jeg hadde bare med en liten dagstursekk i tillegg, og kunne spenne den fast på bagasjebrettet, selv med en full Baguette-veske på siden av sykkelen. Sykkelvesken hang stabilt og godt fast på sykkelen, og jeg følte meg aldri ubalansert selv om jeg kun hadde sykkelveske på én side, ikke engang ned de stupbratte Myrdalskleivene.


Yuba Baguette er en sykkelveske som egner seg like godt til hverdags i byen som på langtur over fjellet. Enten den er full av baguetter, strikketøy og piknikteppe eller regndress, ullundertøy og fjellsko gjør Yuba Baguette jobben og holder bagasjen trygg og tørr. Jeg kan virkelig anbefale denne sykkelvesken på det varmeste til alle som vil ha en stor, lett og fleksibel sykkelveske!


Karakter: 4,5 av 5 mulige.

 

Hilsen

Lotte Holmboe

 

 

 

 

Cathrine skriver dette:

Jeg har vært så heldig å få lov til å teste en Yuba Baguette sykkelveske. Jeg sykler til togstasjonen hver dag hele året. Jeg er mer glad i sideveske enn sekk fordi jeg slipper å bli så klam på ryggen når jeg sykler hjem og opp alle bakkene fra byen. Jeg har lenge vært på jakt etter en romslig sykkelveske særlig for de dagene det regner eller er kaldt og jeg trenger ekstra klær, i tillegg til den vanlig jobbveska med PC etc.


Jeg har ikke funnet en veske tidligere som har vært så lett å pakke i. Nå kan jeg lett slippe en annen veske/sekk oppi pluss skift. Eller hekte denne av og bære den som en skulderveske.


Klips mekanismen er genial ved at den kan justeres sideveis og tilpasses bagasjebrettet, så slipper jeg å sparke borti veska med hælen. Liker også veldig godt at åpningen er stor og at den kan rulles igjen istedenfor glidelås, særlig på kalde dager.
Jeg har brukt den nå i skikkelig regnvær både i våres og nå høst og den er helt vanntett! Dette er absolutt en veske jeg vil anbefale. Like bra til pendling som til handling.
(De første 3 er regnværpendling. De siste to er mannen som lånte den for å fikse middag??)

 

Mvh Cathrine

 

 

 

 

 

 

Annichen Søyland Daae skriver dette:

Jeg og familien min har hatt gleden av å teste Yuba sin Baguette sykkelveske til transportsykkel gjennom alle årstidene i Trondheim. Transportsykkelen Boda Boda ble en del av familien i mai, og Baguetten supplerte den etter kort tid. Siden den dagen har både sykkel og sykkelveske vært så å si daglig i bruk. Vi har tatt skrittet over fra transport og levering av barn med bil til å gjøre det samme med sykkel, og det hadde ikke vært like effektivt eller enkelt uten Baguetten.

 

På Boda Boda’en har vi også en kurv foran, men Baguetten er uovertruffen i trønders «skitvær». Det er gull å kunne sykle til barnehage, skole og jobb, og at man har et sted å legge ting som ikke skal bli vått. Og med Baguette sykkelveske er de null problem; den holder det den lover og er enkel i bruk. Gjennom vår, sommer, høst og vinter har jeg enda ikke opplevd at noe som ligger i sykkelvesken har blitt vått, og jeg legger jobb-PC’en der på de verste regnværsdagene uten å tenke to ganger. I tillegg er det utrolig hva man får med seg i Baguetten! Jeg har uten problem handlet middag til familien, hentet en pakke på posten, hentet både en 3-åring og en 6-åring med våte skifteklær og kunnet få med meg alt hjem uten å måtte ha sekk på ryggen selv. Jeg leverer to barn med alt som skal følge med av klær og utstyr en mandagsmorgen uten problem. Vi har fraktet både løpesykkel og sparkesykkel i den, og man får lett plass til minst to bæreposer fra matbutikken. Og med en hard plate i bunn som hviler på fotstøttene til Boda Boda’en så står ting stabilt og beskyttet, og 6 liter melk i tillegg til annen mat og barn er null problem å få med seg.

 

Med sykkelvesken er Boda Boda’en blitt mannen min sin foretrukne transportmiddel til og fra matbutikken. Og hele familien på fire synes det er deilig å ha tatt steget fra bil til sykkel som hovedtransportmiddel i hverdagen, godt hjulpet av Baguetten for å få med oss ting.

 

Mvh Annichen Søyland Daae

 

Bilde 1: På regnværssykkeltur med tørre skifteklær trygt i sykkelvesken.

 

Bilde 2: På vei til barnehage og skole med skifteklær, sekker og to barn.

 

Bilde 3: Sparkesykkeltransport hjem fra barnehagen; sparkesykkel nedi sykkelvesken.

 

Bilde 4: Sparkesykkeltransport hjem fra barnehagen; sparkesykkel utenfor sykkelvesken.


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.