Vi takker for hyggelig tilbakemelding fra Erica og hennes fantastiske familie.

 

Vi har hatt vår Yuba Boda Boda i 9 måneder og har brukt den gjennom hele vinteren med piggdekk. Sykkelen har vært helt uunnværlig og vi er superfornøyde. Vår er kjøpt med Yubas Side Boards, Monkey Bars, Bread Basket, plate til bagasjebrettet og Soft Spot. For oss tok Boda Boda over fra en annen elsykkel som vi brukte med sykkelvogn, og det er enormt stor og positiv forskjell i hvor mye lettere det er å komme seg opp de bratteste bakkene med barna. Sykkelen er blitt brukt hyppig av både meg og min mann og barna, fra til alt fra blåbærplukking i marka til å reise til og fra jobb. Vi har «step thru»-modellen, og ut ifra det det står om anbefalt høyde til den var jeg usikker på om den kom til å være for liten til at både jeg og mannen min kunne bruke den. Det har vært helt uproblematisk. Vi er 181 og 193cm.

 

Våre to barn på 4 og 6 stortrives bakpå. Vi har vekslet litt mellom å ha begge rett på bagasjebrettet med Soft Spot og Monkey Bars og å ha yngste i Yepp-sete. Begge deler fungerer supert. Jeg har også testet ut å sitte på bagasjebrettet selv på turer med mannen min og det har vært kjempegøy. Med sittepute og Side Boards til å hvile føttene på er det faktisk veldig behagelig, selv for en voksen.

 

Med Bread Basket er det kjempegod lastekapasitet, som gjør det veldig lett å reise med bagasjebrettet fullt av barn og allikevel få med alt av sekker, matvarer osv. For oss har sykkelen fylt alle våre transportbehov i hverdagen, året rundt.

 

Vennlig hilsen Erica

 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.