YUBA BODA BODA TRANSPORTSYKKEL

 

Kjærlighet ved første blikk, da Shani møtte Yuba Boda Boda før første gang. Hun kjøpte en fin pakke med praktiske løsninger som forenkler hverdagen.

 

Jeg lette lenge etter den rette lastesykkelen for mine behov og da jeg så Yuba Boda Boda utenfor Sykkelpikenes butikk på Grünerløkka i Oslo var det kjærlighet ved første blikk. Det var revolusjonerende for meg å endelig prøve en elsykkel og lastekapasiteten til Boda Boda er enorm. Ingenting er umulig å transportere med denne skjønnheten. Jeg bruker sykkelen nesten hver dag, til og fra jobb, barnehage og butikker. Men det jeg elsker aller mest er den friheten sønnen min og jeg har til å utforske lillomarka og forskjellige lekeplasser. Han elsker å dra på tur med mamma og sykkelen. Boda Boda har omvendt meg til å bli en helårssyklist. Med piggdekk sitter sykkelen som limt til bakken, selv på speilblanke isen. Jeg anbefaler sykkelen til alle jeg møter og det er mange som har tatt kontakt med meg når jeg har vært ute med sykkelen kun for å si hvor flott den er.

 

Vennlig hilsen
Shani Kidd

 

På bildene ser du:

  • Yuba Boda Boda. Elektrisk transportsykkel.
  • Yuba Bread Basket. Romslig og solid kurv, som monteres på rammen for å unngå vekt på styret.
  • Yuba Baguette. Romslig og vanntett sykkelveske. 
  • Thule Yepp Maxi. Barnesete med hurtigkobling som passer i det integrerte feste på bagasjebrettet.
  • ABUS bordo 6500/110. Høyeste sikkerhetsklasse på sykkellås Absolutt et smart valg på en kostbar sykkel.
  • Egen løsning for å frakte barnevogn.
  • Banankasse fra matbutikken. Helt fantastisk :-)

 

 

 

 

Trykk her for å se sykkelen i nettbutikken.


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.