YUBA BODA BODA TRANSPORTSYKKEL

 

For en fantastisk historie fra hverdagen med Yuba Boda Boda. Vi elsker å få tilbakemeldinger fra kunder som forenkler hverdagen med sykkel. Les om Nina sin erfaring med to barn, alle klærne fra barnehagen, fire handleposer, en støvsuger, samt to blomsterbuketter ... og en blå ballong.

 

Som ivrig helårs elsyklist etter at jeg fikk mitt første barn, brukte jeg en del tid på å finne den perfekte transportsykkelen for meg som tobarnsmor mens jeg var i foreldreperm med mitt andre barn. Etter å ha sjekket priser, lest anmeldelser og tekniske spesifikasjoner, virket Yuba Boda Boda som et veldig godt valg for mine behov. Jeg ønsket å sykle med 2 barn på 1 og 6 år hver dag, året rundt, ha mulighet til å sykle med en god del last på en fleksibel måte, ha en sykkel som føles mer som en vanlig sykkel uten noe særlig last (da jeg kun har plass til en sykkel hjemme, og jeg sykler mye uten barn også), samt være såpass kompakt at jeg fikk den inn i heisen hjemme og på jobb. Boda Boda krysset av på hele listen, særlig med lastekapasitet på 100 kg i tillegg til sjåfør. Som bonus må jeg jo si at jeg synes det er den fineste av midtails/korte longtails sykler på markedet i Norge som jeg har sett!

 

Jeg valgte å utstyre min Boda Boda farge aqua med Yepp Maxi barnesete, en pute, monkeybars, frontbærer, og bambusinnlegg på bagasjebrett, samt sidebrettene. Som pynt hadde jeg litt blomster, ringeklokke, samt setetrekk til mor fra min nå pensjonerte/solgte EcoRide. Etter å ha syklet rundt på denne humørsprederen av en sykkel siden april, har jeg bare godt å si om den. Jeg har lurt på om den har litt for svak motor for sin ganske solide ramme, men etter å ha syklet tur med venner som har sykler en normalt vil sammenligne Boda’en med, men i et vesentlig dyrere pris-segment, så føler jeg ikke nødvendigvis at den drar dårligere. I de aller bratteste bakkene må jeg ta tiden og det laveste giret til hjelp, men jeg synes sykkelen presterer bra, selv med tung last. Det var litt tilvenning i starten med stabilitet når sykkelen er fullastet, men det venner man seg raskt til. Det er stadig mennesker jeg møter på gaten som utbryter «wow, for en kul sykkel», og de fleste barn jeg sykler forbi roper ofte høyt hvor fin de synes den er. 6 åringen min opplever ikke at det er for trangt for henne og lillebror på 1 år, selv når jeg har trallen hans festet fast på sidebrettet, og de sitter ofte og hviner av glede når vi suser av gårde. Her om dagen syklet jeg hjem med 2 barn, alle klærne fra barnehagen, 4 handleposer, 1 støvsuger hentet på posten, samt to blomsterbuketter – null stress med et par lastestropper, og den svært effektive dobbelstøtten! Den er helt gull i hverdagen, samt gjøre utflukter i helgene til en morsom, og enkel affære.

 

Mvh
Nina Hjellegjerde

 

Nina har følgende pakke:

 • Yuba Boda Boda. Elektrisk transportsykkel.

 • Yuba Monkey Bars. Grind slik at ungen sitter trygt og stabilt.

 • Yuba Baguette. Romslig og vanntett sykkelveske. Godt egnet for Boda Boda.

 • Yuba Bread Basket. Rammemontert kurv med stor lastekapasitet. Helt fritt fra styre/hjul.

 • Yuba Side Boards. Fungerer som fotstøtte og støtte for sykkelveska, hvis du har lastet tungt.

 • Yuba Soft Spot Mini. Myk pute med hard bunn slik at den ikke går gjennom bagasjebrettet.

 • Yuba bagasjebrettplate. En plate av bambus som gjør toppen av bagasjebrettet helt flatt.

 • ABUS 6500/110 sykkellås. Sykkellås med høyest sikkerhetsklasse. Et bra valg for en dyr sykkel.

 • Yepp Maxi barnesete. Laget for å passe spesielt bra på Boda Boda (integrert klikk-feste)

 • Nutcase sykkelhjelm til barn og små barn. Sikre hjelmer til små barn, barn og voksne.

 • Basil setetrekk. Holder sete tørt.

 • Basil ringeklokke. En stor ding-dong ringeklokke.

 • Basil kurvpynt. Gjør sykkelen ekstra gøy :-)

 • Blå ballong. Gøy ekstrautstyr som ikke selges hos Sykkelpikene :-)

 

 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.