Det er mange som lager transportsykler. Yuba lager transportsykler beregnet for transport - og det er det eneste de gjør. Syklene inngår ikke i et større sortiment med terrengsykkel, sport og bysykkel. Yuba lager transportsykkel med fokus på småbarnsfamilier.

 

Velg om du ønsker å se sortiment på elektriske transportsykler, eller transportsykler uten motor:

 

 

Under kan du lese om våre bestselgere

 

 

BODA BODA

Det heter modellen som er spesielt egnet for familier med opp til to barn. Eller som Yuba kaller den "the ultimate urban people mover". Boda Boda er inngangsbilleten til en praktisk hverdag med elsykkel. Perfekt for transport til barnehage, skole, jobb og fritidsaktiviteter. Og ikke minst gøy for hele familien! Sykkelen har plass til to barn på bagasjebrettet og godkjent for 110 kg last + fører. Med batteri og motor fra Shimano Steps får du god hjelp opp bakkene.

 

 

 

SPICY CURRY

Modellen som er laget for alle med behov eller et ønske om ekstra god plass. Det er en longtail-sykkel spekket med praktiske løsninger som kan tas av og på i løpet av sekunder. Og et bagasjebrett på hele 90 cm langt og med godkjent lastekapasitet på 136 kg + fører! Det er plass til tre barn eller MYE last. Yuba har ekstrautstyr som er spesielt beregnet for transport av barn og varer samtidig.

 

SUPERMARCHÉ

Yuba sin variant av den populære løsningen med kasse. Ofte kalt "front loader" eller kassesykkel. Supermarché har alle muligheter. Den leveres som standard uten alt. Du bestemmer deretter hva du ønsker til ditt bruk. Om det er transport av barn, varer, murstein eller epler. Den er godkjent for last opp til 100 kg last foran og 36 bak + fører. 

 

Yuba vet hvordan det er å være småbarnsfamilie med ulike behov gjennom dagen. Smarte løsninger gjør sykkelen allsidig og tilpasningsdyktig etterhvert som behovet melder seg. Derfor kan du tilpasse sykkelen etter dine behov. Her er noe av ekstrautstyret til Boda Boda:

  • Monkey Bar er en grind som monteres på bagasjebrettet. Grinden er laget med håndtak for barnet på innsiden og en beskyttende grind rundt hele bagasjebrettet. Den kan tas av når den ikke er i bruk. Første gang den tas i bruk monteres det på et feste som blir stående permanent på sykkelen. Deretter "klikkes" grinden av og på fra disse festene i løpet av sekunder. Løsningen er enkel i bruk, den veier nesten ingenting og kan tas av og på med et "klikk" - helt fantastisk! 
  • Side Boards er en plate som monteres lengst ned på bagasjebrettet. Omtrent ved midten av hjulet. Platen er laget av bambus og brukes som fothvile for passasjeren. Dette gir en tryggere og mer behagelig tur for passasjerene.
  • The Ring er et feste eller et håndtak som monteres lengst frem på bagasjebrettet. Løsningen kan brukes til det du ønsker selv, enten det er å feste bagasje eller som håndtak til passasjeren.
  • Hold On Bars er et håndtak som ser ut som et sykkelstyre. Det gir passasjeren en intuitiv og stabil løsning for å holde seg fast. Hold On Bars festes på setepinnen til føreren. Vi ser at dette er den foretrukne løsningen blant barn og småbarnsforeldre.
  • Soft Spot er puter for passasjerer som ikke sitter i barnesete. Putene er robuste og myke. De kommer i to størrelser. Den minste passer sammen med et barnesete. Og den største dekker omtrent hele lengden til bagasjebrettet slik at to voksne barn kan sitte på samtidig.
  • Bamboo Deck er en plate som festes på toppen av bagasjebrettet. Platen har ingen andre funksjoner enn å gjøre bagasjebrettet flatt, slik at det blir mer komfortabelt å sitte og enklere å transportere gjenstander.

Yuba har egne sykkelvesker som passer utmerket og som kan kombineres med annet tilbehør.

 

Motor og batteri er tilpasset det norske klimaet og tåler regn, sol, sølevann og kulde. Når det er sagt er det viktig å huske at frost og streng kulde ikke er heldig uansett hvilken elsykkel du velger, men tar du riktig forhåndsregler så kan du bruke den nesten uansett. Motor og batteri i værbestandig og vanntett. Rekkeviddet er fra ca 30 - 145 km avhengig av terreng, vekt og motornivå. Det finnes andre typer sykler med lengre rekkevidde, men dette er en transportsykkel med andre forutsetninger. Boda Boda er enkel i bruk og du får full oversikt over rekkevidde, hastighet og andre relevante opplysninger via displayet på styret.

 

 

 

 

 

 

 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.