96674 96674 96674 96674 96674 96674 96674

Hill & Ellis Sykkelveske Skye

Canvas, Navy

Varenr: 110961
1 499,-
5+ stk nettbutikk
  • 0Intern
  • 5+Nettbutikk
  • 1Sykkelpikene Bergen
  • 0Sykkelpikene Oslo Eventyrbrua
  • 1Sykkelpikene Oslo Frogner
  • 2Sykkelpikene Oslo Grünerløkka
  • 1Sykkelpikene Stavanger
  • 1Sykkelpikene Trondheim
Beskrivelse Produktanmeldelse
Beskrivelse

Canvas serien

Canvas serien til Hill & Ellis utvikler merkevaren, som er best kjent for sine håndlagde skinnvesker i "British Made Collection". Vesken er laget av vannavstøtende tekstil. Det følger med avtagbar skulderstropp. På innsiden er det ett stort rom og en liten lomme med glidelås til de viktige små tingene. Toppen lukkes med glidelås.

 

Hva passer i vesken?

Vesken er 16 liter og måler 38 cm høy, 30 cm lang og 14 cm bred. Det er plass til 15" laptop og A4 mapper. Det er en romslig veske, hvor du antageligvis får plass til en sommerjakke, den lille veska, litt make-up og alt det andre du pleier å ha i veska.

 

Feste

Krokene er gjemt bak en liten lomme på baksiden. Krokene hektes på bagasjebrett med 6 til 16 mm tykke stenger/tuber. Det er i tillegg en krok på midten som kan vippes til siden for å sikre at vesken ikke hopper av i fart. Krokene er solide og av veldig god (tysk) kvalitet.

 

Hill & Ellis

Som mange andre begynte historien til merket etter et personlig ønske om å lage noe nytt i en bransje hvor omtrent alt er likt. Cathrine (grunnlegger) var på jakt etter en stilig sykkelveske i London. Uten å finne det hun ønsket, bestemte Cathrin seg for å lage den selv. Siden lansering i 2013 har Hill & Ellis gitt ut serien "British Made Collection", samtidig som det jobbes med flere spennende nyheter. Som et unikt produkt har Hill & Ellis skapt stor oppmerksomhet og er gjengitt i flere internasjonale tidsskrifter.

 

Produktanmeldelse
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.